Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Danas sam sat vremena u F. Moser-u mjerio gedore i nista. Nemaju nista ovako sto ja trazim. Radi li mozda neko u nekoj prodavnici alata da pogleda ima li ovako nesto u ponudi, ako nema da idem kod tokara da prepravlja ove standardne.
Hvala
Mislim da bi se ovo moglo naci u hazet-ovom programu Ja sam trazio 14mm trebala mi za svjecice i kostala je 57 km Naravno nisam je kupio Probaj ih kontaktirati
WELLER d.o.o. za prodaju BOSCH mašina i import HAZET alata, Sarajevo
Tel: +387 33/454118, +387 33/454093, +387 33/204962
E-mail: [email protected]
Ma uzmi običnu, kod tokara, 2 špana, 5 minuta i zdravo. Šta sam alata istokario kad mi nešto ne paše, pitaj Boga, a funkcija je i dalje tu.
Nemoj samo neko smeće tokariti, "upropasti" komad kvalitetnog alata, funkcija ostaje, estetika ne.
Hvala niksa, vidjecu da li imaju tako nesto jer vise bi volio fabricki da je kupim takvu.
Oggy naravno da cu uzet kvalitet. Gledao sam danas nekakve crne kovane, kako prodavac rece kamionske. Ima pola kile jedna...
To je već nešto.
Izmjeri koja ti je dubina potrebna, ako nađeš neki baš dugačak, da znaš koliko da tokari, nema potrebe čitav ključ oslabiti i tokariti.
Neka istokareni dio nestane u felgi, a ovaj fini neka viri napolju, ipak je i estetika bitna. :lol:
Moze ovdje katanac
Kupio sam standard gedoru da je skidam na strugu ali sam u medjuvremenu nasao nesto jednostavnije
http://www.ebay.de/itm/20-Radmuttern-Kegelmuttern-KE-60-M14-x-1-5-SW-21-Opel-Insignia-/261113133215?pt=DE_Autoteile&hash=item3ccb8e389f#ht_2272wt_1014