Remblender Član 09.02.2011 #1 Potreban display sto se nalazi na sredini konzole za peugeot 206 (mislim da je 2002.g. ako ista znaci)....
Potreban display sto se nalazi na sredini konzole za peugeot 206 (mislim da je 2002.g. ako ista znaci)....
Remblender Član 09.02.2011 #3 e sad nemam pojma.... pitat cu pa prepravim...... (navigaciju nema sigurno, a mislim da je sa board-om)....
e sad nemam pojma.... pitat cu pa prepravim...... (navigaciju nema sigurno, a mislim da je sa board-om)....
DJ_M4rko Član 10.02.2011 #4 Imam ja sa bordom on ti je nekih 50-ak km ako budes zainteresiran javi se
Remblender Član 15.02.2011 #5 DJ_M4rko je napisao(la): Imam ja sa bordom on ti je nekih 50-ak km ako budes zainteresiran javi se Kliknite za proširenje... na displeju se tesko sta vidi... razmrljan je, znam da ima temperatura i sat naravno.... javim kolegi sta je odlucio.....
DJ_M4rko je napisao(la): Imam ja sa bordom on ti je nekih 50-ak km ako budes zainteresiran javi se Kliknite za proširenje... na displeju se tesko sta vidi... razmrljan je, znam da ima temperatura i sat naravno.... javim kolegi sta je odlucio.....