K: Nokia 8210, 8310, 6610, 6510...

K: Nokia 8210, 8310, 6610, 6510...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Kupujem Nokia 8210,8310,6610 ili 6510 da je očuvana (neizlizan ili razbijen oklop), da radi 100%, da je baterija dobra i naravno što je moguće jeftinije :D

Član
RE: K: Nokia 8210 ili 8310

Preporuka, ako ces koristiti ovaj (ove) telefone za svakodnevnu upotrebu onda se ne isplati uzimati jer su toliko kvarljivi! Imao samo oba telefona i katastrofa su! Majstori su mi se ogadili zbog njega!

Član

Pa jesam mislio za svakodnevno korištenje, a koji bi mi onda preporučio?

koristio 8210, nikada problema, ne znam sta je kvarljivo, tel je prejak, jedina mana je slabe maskice, pa ako ga pricepis malo jace, tj sjednes na njega ili sta znam vec, ode gumica za display, ne znam ima li ih jos za kupiti, uglavnom ona se skupi i nema kontakta sa plocom pa slika zna prekidati, ostalo odlicno, nikada mi nista nije otislo na fonu, nedavno ga buraz prodao.....

imam ti SE K310, nova maska, ko sat radi, 30KM, ima i kameru, heheheheheh i bespaltna dostava do Tz cak hahaha

Član

Ja sam imao velikih problema, a i majstor je rekao da su dosta kvarljivi! Tako da znam to iz iskustva! Kod mene na prvom tipke su bile problem a kod drugog display! Ali nebitno mozda sam bio peh!
@jusuf: do koliko novaca mislis uloziti u telefon?

Član

zen3dom je napisao(la):
koristio 8210, nikada problema, ne znam sta je kvarljivo, tel je prejak, jedina mana je slabe maskice, pa ako ga pricepis malo jace, tj sjednes na njega ili sta znam vec, ode gumica za display, ne znam ima li ih jos za kupiti, uglavnom ona se skupi i nema kontakta sa plocom pa slika zna prekidati, ostalo odlicno, nikada mi nista nije otislo na fonu, nedavno ga buraz prodao.....

imam ti SE K310, nova maska, ko sat radi, 30KM, ima i kameru, heheheheheh i bespaltna dostava do Tz cak hahaha

Najradije bi neki od ova 2 modela 8210 ili 8310, ali ako ne nađem mogao bi i taj K310 možda, da vidim prvo koji dan jel ima negdje neki od ovih :icon_smile:

Član

imam 8310 od 2000.godine.. sve ispravno, nikad nije bila na popravku, i sad ga imam, samo sto je baterija slaba, nemoze drzat duze od dana..

Član

NOKIA 1100 ili nešto slično tome, 2100 ili kako već. To su mi omiljeni telefoni, a i da im se desi bilo šta, nije ti žao jer ionako vrijedi "cenera".;)

Član

addo je napisao(la):
Ja sam imao velikih problema, a i majstor je rekao da su dosta kvarljivi! Tako da znam to iz iskustva! Kod mene na prvom tipke su bile problem a kod drugog display! Ali nebitno mozda sam bio peh!
Ma ne bi ništa skupo, u zadnjih pola godine sam izgubio ili pokvario bar 5 mobitela, tako da sad nebi nešto puno skupo

OggyBoy je napisao(la):
NOKIA 1100 ili nešto slično tome, 2100 ili kako već. To su mi omiljeni telefoni, a i da im se desi bilo šta, nije ti žao jer ionako vrijedi "cenera".;)
Dobro si, i ja se sad vodim tom logikom ;)

mario05 je napisao(la):
imam 8310 od 2000.godine.. sve ispravno, nikad nije bila na popravku, i sad ga imam, samo sto je baterija slaba, nemoze drzat duze od dana..
Da si mi malo bliže, mogli smo se dogovoriti, a ovako dok platim poštarinu, pa kupim novu bateriju...ne isplati mi se:icon_sad:

Član

Refresh...može i neka drugi drugi mobitel slične vrijednosti i karakteristika

Član

jusuf je napisao(la):

Ja imam Nokiu 2626, mislim da je taj model, koju ne koristim. Kupio nov telefon, koristim ga sa vremena na vrijeme, ali daleko smo, jedino ako krenem u tom pravcu ili ti ovamo da se čujemo, a ne znam ni koliko vrijedi, znam samo da je ne dam džaba, platio sam je preko 80 Eura.:D

Član

OggyBoy je napisao(la):
jusuf je napisao(la):

Ja imam Nokiu 2626, mislim da je taj model, koju ne koristim. Kupio nov telefon, koristim ga sa vremena na vrijeme, ali daleko smo, jedino ako krenem u tom pravcu ili ti ovamo da se čujemo, a ne znam ni koliko vrijedi, znam samo da je ne dam džaba, platio sam je preko 80 Eura.:D
Sve dobre ponude mi daleko, haman moji tuzlaci pobacali stare mobitele koje ne koriste :D
Ajd ako uskoro budem ili ja ili ti u blizini negdje čućemo se ;)
Joj kako bi ti godilo da imaš Nokiu 1100, mogao bi grdne pare zaradit :D:D

Član

jusuf je napisao(la):

Ko je rekao da nemam?:D
Isto kupljena nova, ima par godina. Nema na njoj čak ni tragova korištenja.;)

Član

OggyBoy je napisao(la):
jusuf je napisao(la):

Ko je rekao da nemam?:D
Isto kupljena nova, ima par godina. Nema na njoj čak ni tragova korištenja.;)
aaaaa, izvinjavam se onda :icon_biggrin:

Kad vidimo uskoro ti prodao Nokiu a u garaži nova mašina :D:D:D

Član

jusuf je napisao(la):
addo je napisao(la):
Ma ne bi ništa skupo, u zadnjih pola godine sam izgubio ili pokvario bar 5 mobitela, tako da sad nebi nešto puno skupo

OggyBoy je napisao(la):
Dobro si, i ja se sad vodim tom logikom ;)

mario05 je napisao(la):
Da si mi malo bliže, mogli smo se dogovoriti, a ovako dok platim poštarinu, pa kupim novu bateriju...ne isplati mi se:icon_sad:

ma nebih ja to ni prodavao.. dobio je kao poklon...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.