k:kupujem felge za golfa 2

k:kupujem felge za golfa 2

Član
kupujem felge za golfa mk2 najradije bih 13 i one mogu bez guma a može i 14 ali one moraju biti sa gumama

Član
felge su dobre samo mi reci jesi li ti ovo boja pa su vako bijele i sačekat ću još koju ponudu nebili izletile koje jeftinije pošto slab sam sa parom neće me niko da jami za posla

Član
e kupio sam felge 13 sad me zanima ima li iko čepove što stoji na sredini felge ona centralna rupa et 38 ima li iko čepove da mi proda

imam ja neke cepove borbet-2 komada i bbs 2 komada i imam male ratkape za celicne felge sa velikim znakom w,pa neznam sta bi ti odgovaralo

Član
mirsadgolf je napisao(la):
imam ja neke cepove borbet-2 komada i bbs 2 komada i imam male ratkape za celicne felge sa velikim znakom w,pa neznam sta bi ti odgovaralo

umene su felge eta beta i treba mi samo mali čep što pokriva onu centralnu rupu di je ono ispupčenje na dobošima et 38

Član
ET nije sirina centralne rupe, nego broj koji govori koliko felga izlazi vani ili unutra u blatobran.

Član
mario05 je napisao(la):
ET nije sirina centralne rupe, nego broj koji govori koliko felga izlazi vani ili unutra u blatobran.
ja sam početnik u ovim stvarim tek mi je 17 godina rupe su široke kolko je svaka široka na centralnoj rupi