K:GTI OZNAKE KES ODMA!

K:GTI OZNAKE KES ODMA!

Početnik
Kupujem oznake za GTI Golfa Jettu nebitno i onu GTI lajsnu sa strane!

Znaci oznake na masci GTI nazad ono GOLF GTI ili samo GTI i ono 16V i sa strana onaj dio lajsne GTI gdje pise ili kompletne lajsne ! Znaci kupujem sve gdje pise GTI! :lol:

Znaci ovo ovaj znak napred i tu lajsnicu! :D Ili dio nje! i nazad znakic! :D :D

http://www.google.ba/imgres?imgurl=http://cartuning.ws/uploads/posts/2008-12/1228316661_079-volkswagen-golf-at-vw-days-2008.jpg&imgrefurl=http://cartuning.ws/volkswagen/golf/mk2/774-tuning-volkswagen-golf-2-gti.html&usg=__EJ0o3rW-PedhDuxyqttC4w7h7IM=&h=516&w=700&sz=86&hl=bs&start=0&zoom=1&tbnid=_oRunhB8ImKjBM:&tbnh=150&tbnw=220&prev=/images%3Fq%3Dgti%2Bgolf%2B2%26um%3D1%26hl%3Dbs%26sa%3DN%26biw%3D1280%26bih%3D929%26tbs%3Disch:10,300&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=786&vpy=440&dur=1211&hovh=193&hovw=262&tx=191&ty=138&ei=zR4rTdbsOZDA8QPzk4yEBw&oei=zR4rTdbsOZDA8QPzk4yEBw&esq=1&page=1&ndsp=25&ved=1t:429,r:23,s:0&biw=1280&bih=929

Član
veoma tesko za naci ja sam se patio da nadjem na blatobranu a ne kamoli te sve oznake ali pogleda cu ti gdje sam ja uzeo imao je i na masci sto dode i nazad a sa strane nije imao pa ti javim.....

Početnik
strujaze je napisao(la):
ja sam imao ovaj jedan veliki gti znak,pogledat cu i ako ga nadzem halal ti bilo

Ok, vidi pa javni ! ;)

AmmaR84 je napisao(la):
veoma tesko za naci ja sam se patio da nadjem na blatobranu a ne kamoli te sve oznake ali pogleda cu ti gdje sam ja uzeo imao je i na masci sto dode i nazad a sa strane nije imao pa ti javim.....

Uradu hvala za onaj broj nazvacu covjeka pa cu vidjeti! Pozdrav drug i jos jednom hvala puno!

Član
hocu prijatelju nije frka,samo i ako ga nadzem morat ces ga malo sredit,malo je isparan,al mislim da ti to nece biti problem,uslikam pa ti postavim da vidis u kakvom je stanju ;)

Početnik
strujaze je napisao(la):
hocu prijatelju nije frka,samo i ako ga nadzem morat ces ga malo sredit,malo je isparan,al mislim da ti to nece biti problem,uslikam pa ti postavim da vidis u kakvom je stanju ;)

Ma ok! Nego vidim ti u Zenici jel imas koga da ide ovamo ili da trazzim prevoz? :D

Član
G2_1.6B je napisao(la):
strujaze je napisao(la):

Ma ok! Nego vidim ti u Zenici jel imas koga da ide ovamo ili da trazzim prevoz? :D

slabo prijatelju,mogao bi ti poslati busom ili nekako mislim da to nije problem,samo ako nadzem

Početnik
strujaze je napisao(la):
G2_1.6B je napisao(la):
strujaze je napisao(la):

slabo prijatelju,mogao bi ti poslati busom ili nekako mislim da to nije problem,samo ako nadzem

Moze onda Busom ali gledaj da je neki za Istocno Sarajevo ! Hehe...da nezalazim gore u grad ! ;) I da hvala ti puno !

Početnik
AmmaR84 je napisao(la):

Evo da bumpam! I da javim da sam poslao poruku onom liku ali mi on nije nista odgovorio ! Ako mozes ti da proveris bio bih veooma zahvalan ! Pozzz

Član
G2_1.6B je napisao(la):
AmmaR84 je napisao(la):

Evo da bumpam! I da javim da sam poslao poruku onom liku ali mi on nije nista odgovorio ! Ako mozes ti da proveris bio bih veooma zahvalan ! Pozzz

haj zvat cu ga sutra da vidim pa ti javim :D mozda nije imao kredita hehehehhhe

Član
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Volkswagen-GTI-Grill-Emblem-Badge-Red-MK4-MK5-MK6-GOLF-/150535933730?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item230ca40f22