K: Golf 4 1.9 TDI vakum pumpa (lock)

K: Golf 4 1.9 TDI vakum pumpa (lock)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
dakle malo mi je hitno, cak za sutra, prekosutra bi trebalo, znaci vakum pumpa turbo lade, ak se tako zove jel, za 1.9 tdi 66kw klasika......

Član
RE: K: Golf 4 1.9 TDI vakum pumpa

autotpad sanjo lukavac,proguglaj malo a ako ne proguglas broj onda ides prema puracicu i prodjes skretanje za lukavac i iduce skretanje gdje pise koksara,tu skrenes desno i odma opet desno i onda kad predjes preko pruge pitaj nekog otpad sanjo i uputice te,imao sam negdje broj al nemam vise...
ako ne nadjes tu,onda zovni otpad ilma jelah,to mozes naci na google broj telefona,oni mozda imaju

Član
RE: K: Golf 4 1.9 TDI vakum pumpa

lov2xlr8 je napisao(la):
autotpad sanjo lukavac,proguglaj malo a ako ne proguglas broj onda ides prema puracicu i prodjes skretanje za lukavac i iduce skretanje gdje pise koksara,tu skrenes desno i odma opet desno i onda kad predjes preko pruge pitaj nekog otpad sanjo i uputice te,imao sam negdje broj al nemam vise...
ako ne nadjes tu,onda zovni otpad ilma jelah,to mozes naci na google broj telefona,oni mozda imaju

e mili znam za taj otpad jebote bravo, zaboravio sam na njega, bio sam tamo jednom znam gdje je tnx....a imam br ilme vidcemo ak nista do tamo....xD btw jes to tamo vec??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.