Limpi Član 15.06.2011 #1 dakle trazim farove za fabiu mk1, angels, eventualno devil, ma samo vazno da su sa lecom i crni
Limpi Član 14.09.2011 #3 :icon_rolleyes: mozel neko da ih uopste naruci, taxi i ostali sto preko dectanea uzimaju nema... il da mi tko proda polovne za cjenu novih pa i hitno mi je, otislo meni sjenilo na desnom... a jos uvijek nema cuning farova :icon_sad:
:icon_rolleyes: mozel neko da ih uopste naruci, taxi i ostali sto preko dectanea uzimaju nema... il da mi tko proda polovne za cjenu novih pa i hitno mi je, otislo meni sjenilo na desnom... a jos uvijek nema cuning farova :icon_sad:
tibor987 Član 14.09.2011 #4 Govorim ti sto puta, mogu ti ja preko drazena farove dovuci, sta si se uskukao...nije problem ako imas cca 500KM da t ezuljaju
Govorim ti sto puta, mogu ti ja preko drazena farove dovuci, sta si se uskukao...nije problem ako imas cca 500KM da t ezuljaju
Limpi Član 01.10.2011 #8 tibor je car ljudi, a kad dodju farovi, postat ce i maharadja StreetballeR je napisao(la): www.ebay.com :icon_biggrin: Kliknite za proširenje... :icon_rolleyes: pogledaj izbor na ebayu, dostupnost farova, cijenu postarine do bih nekih 55+ ojra, + neizbjezna carina...
tibor je car ljudi, a kad dodju farovi, postat ce i maharadja StreetballeR je napisao(la): www.ebay.com :icon_biggrin: Kliknite za proširenje... :icon_rolleyes: pogledaj izbor na ebayu, dostupnost farova, cijenu postarine do bih nekih 55+ ojra, + neizbjezna carina...