K: cepove za felge

K: cepove za felge

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Kupujem cepove za VW felge, imam jedan i pretpostavljate koliko mi fali:D
neko mi ukrao i bilo bi dobro ako neko ima da mu stoji il nesto tako, gledam po pik-u cijene po 40ak km, sto mi je bas :icon_eek:

toliko lud nisam

znaci ako neko ima za neke normalne pare ok:icon_biggrin:

slika-36456-2012-06-1338676430-velika.jpg

slika-36456-2012-06-1338586752-velika.jpg

ako ti je puno 40Km onda odes do tokara neka ti napravi iste samo kupis sebi naljepnice/znacke i gotovo cirka oko 15KM sve s znackama ;)

Član
imam ja vec istokarene, trenutno su na felgama, ali mi to nije to. cesto mi ispadne il tako nesto, moram ih lijepit nekim sranjima

mogu meni i neki drugi cepovi, samo da su plasticni, ne moraju biti ovi kao sa slike

Član
jebaji ga, ti tokareni cepovi su knap, samo ne moze se na njima napraviti nikakav zlijeb da bi oni bez pomagala ( citaj ljepila ili nesto slicno ) stajali

kad sam farbao felge, nisam ih dobro zalijepio i jedan mi je ispao, lijepio sam ih ( konj :D ) onim pistoljem za plastiku, onaj sto ima onu patronu
nije moglo drzat i negdje pri mojim velikim brzinama to je spalo:D:lol::lol:

mogao bi napravit jedan isti ovakav kao sto imam,samo oni plasticni su ljepsi

ako si pravio metalne sigurno ce ti spadat ali i ja sam sebi pravio ali plasticne u Doboju kupio komad plastike presjeka 60mm i duzine 20cm lakse za napravit a i ima plastika za kupit kakve zelis cvrstine i boje a prodaju na kilu ;)
ja sam od takve plastike pravio i nikad mi nisu spadali a i Golfa sam prodo otisli su na tim felnama ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.