K: bobine za audi 2.8 V6

K: bobine za audi 2.8 V6

BHT Ovisnik
kao sto pise u naslovu,trebaju mi bobine za audi a6 V6 2.8 moto,ili ako znate gdje ima,u mostaru u zije/LOTUS nema

rs6

Član
http://www.pik.ba/profil/nasirHg/

eto ti link, lik ima sve moguce dijelove za te motore, i to dijelovi su mu u extra stanju.

kontaktiraj ga....

BHT Ovisnik
poslao sam mu poruku,hvala:cool:

@franki
gdje iza interexa ?znam gore preko puta je zijo/LOtus i iznad njega halil

Član
Ma iza Interexa 100 metara prema garazi Mostar busa. Ne znam odakle ides ali na toj je strani gdje i interex. Preko puta je auto praona samo ne znam kako se zove. Ma nemozes fulat.

U tebe interex i garaza mo busa u 100 metara ? :icon_question: da nije index slucajno ? oni nemaju 100 % vidis sve olupine na otpadu...Cole malo preberi opine i tamo iznad industrijske zone ima mali milion otpada i tih sto rasklapaju vozila mora nesto bit :D

Član
dohc_16V_Mo. je napisao(la):
U tebe interex i garaza mo busa u 100 metara ? :icon_question: da nije index slucajno ? oni nemaju 100 % vidis sve olupine na otpadu...Cole malo preberi opine i tamo iznad industrijske zone ima mali milion otpada i tih sto rasklapaju vozila mora nesto bit :D

Od Interexa 100 metara prema garazi. A i ne znam ima li vise od 200-300 metara i do same garaze :D:D
Ne znam kako se zove otpad ali ja sam tu nalazio nekad stvari gdje nisam nigdje mogao

BHT Ovisnik
hića mi je do vikenda jer moram na put,a mozda necu moci sa svojim pa moram osposobit rođakovog audia do tad,al padose mi nade kad mi je zijo odmah rekao da nema,nema ni halil,cak ni Palac nezna ima li,kaze zvati ce,po grudama isto nemaju sto sam zvao :/
ima od interexa do mostar busa oko kilometar:D znam da ondje negdje gdje onaj tepih centar,da je ondje bio neki otpad ako mislis na njega,preko puta dine,al sto sam vidio da su samo dijelovi auta,vecinom starijih

Član
Ma do one druge garaze mostar busa gdje se odvaja put za sarajevo, ne tamo one u rastanima :lol::lol:

BHT Ovisnik
na tu i mislim franki:lol:

@dohc
to me iznenadilo da ZH nema,golemo :/ volio bih vise sa svojim ici,uvijek mi se neka glupost isprjeci pred nesto sto dugo cekam,na kraju cu morat rentat auto:D

Član
Kod Nasira sa Pik-a uzimao dosta dijelova za A6 C4 i mogu ti reci da su bili 100% bolji nego bilo koji novi zamjenski!

BHT Ovisnik
nema nasir,sve smo obisli i nasli smo neke u Mostaru,danas postavili vidjeti cemo da li je uredu:cool: