K: Bicikl

K: Bicikl

Član
znaci:D
treba mi bajk,da nije puno para i da moze bit negdje u Srednjoj Bosni,znaci,da ne idem u Trebinje po njega:lol:
uglavnom,neka poznatija marka,u dobrom stanju,prednji amortizer i alu ram...
od onih koje bas i ne bi,napomenuo bih Capriolo,ne hvali ih niko:D
Trek, Scott, Kona, Nakamura, GT, Polar i tome slicno....po piku sam zujao, da sam nesto nasao i nisam bas... cijena max nekih 400KM...uglavnom,blize 300 nego 400:D

dodas stoju na 400 i dobijes skoro nov mongoose, alu ram, prednja suspenzija, hidraulični diskovi, dove gume za asfalt, a od ostale opreme sta te zanima pitaj na pm, ako zelis.

cijena je fixna, bicikl nije moj, cinim uslgu momku koji ga je vozio mjesec dana.

Član
Das meni 250km, i dam ti treck-a, sa down hill metalnim ramom, bajs je neunistiv, ima prednje i zadnje amore, masinice, kocnice i sva oprema je Shimano Altus i Acera, dakle ni najbolja ni najlosija, vjerujem da za te novce bolji neces naci...

Član
Capriolo Varanus,promjenja prednja viljuska stavlja ZOOM placena 140KM polovna,ima na sebi podesavanje,kljesta pakne takoder promjenjena na bolje,Shimano al nezz ime opreme,slick guma nazad stavljenja,osovina prednja zadnja stavljenja Shimano,lula i sipka upravljaca takoder ZOOM placeno preko 50KM oboje,i jos nekih dosta sitnica izmjenjano na bolje jednino sto je potrebno na bajk jos stavit zadnju kasetu 7-o faz i onu samozakljucavajucu rucicu da lakse skida stavljas tocak,to je trosak od neki 30KM,takoder uz biciklo dobivas racun koliko sam ja platio biciklo knjizicu o njemu i upustvo takoder o osnovnom odrzavanju samog bicikla,cijena bicikla je 350KM ;)

Član
nije tajna,bajk nov
sr suntour viljuska,shimano alivio zadnji mjenjac,prednji nezz naziv,acera shimano mislim
24-brzine,shimano mjenjaci,tektro kocnice
felge nezz cije su,zupcanici isto shimano neki
znaci,nov,380KM
od jednog lika:D