ernadhusic je napisao(la):nikakvih lanaca u tom mjenjacu nema u to budi siguran jedino sto je moglo ti puknit i iznenada napravit belaj je wandler on ti je spojen s zamajcem sigurno su popucali varovi i on je spao s lezista
kod mene salta ko da saltas brzine bez kvacila ono ko nesto udari i to se desi par puta kasnije sve ok dok prije dva dana ne poce nesto zvizdjat i to samo na obrtajima iznad 2000 do 2000 se ne cuje nista ja se radovo spaneru lezaju kakvom kad ono racku oso wandler nov oko 1000 eura repariran 350-400 svejedno to je puno skupo na cijene vani bas sam na ebay-u gledo tamo wandler za mene nov kosta 150-200eura![]()
ernadhusic je napisao(la):nije sam on majstor ima jedan i u Tesnju momak extra dijelova ko u prici i radi samo mjenjace za nesto drugo nema ni vremena koliko covjek ima posla ako te Noke zanima pitat cu ga ja sutra dali on mozda ima mjenjac pa ti kazemjer i ja sutra vozim svog da ga rasklopi da vidi imal sanse da moj popravi ili moram kupovat repariran (wandler)