Babn Babn Član 23.09.2011 #1 Dakle kupujem kompletan auspuh za karavana, TDI, sa ili bez katalizatora, da nije ostecen, varen i sta ja znam strahota..... moguce da odgovara i od venta, ako ko bolje zna nek kaze sad il zauvijek nek cuti...
Dakle kupujem kompletan auspuh za karavana, TDI, sa ili bez katalizatora, da nije ostecen, varen i sta ja znam strahota..... moguce da odgovara i od venta, ako ko bolje zna nek kaze sad il zauvijek nek cuti...
TROUBLE_MAKER Član 24.09.2011 #2 RE: K: Auspuh golf3 tdi karavan Drug,ajd javi mi se sutra preko PP,da ti to provjerim,ima li kod prijatelja i koja je cijena! POZZ
RE: K: Auspuh golf3 tdi karavan Drug,ajd javi mi se sutra preko PP,da ti to provjerim,ima li kod prijatelja i koja je cijena! POZZ
Babn Babn Član 24.09.2011 #3 RE: K: Auspuh golf3 tdi karavan TROUBLE_MAKER je napisao(la): Drug,ajd javi mi se sutra preko PP,da ti to provjerim,ima li kod prijatelja i koja je cijena! POZZ Kliknite za proširenje... vazi buraz cujemo se i tnx.....
RE: K: Auspuh golf3 tdi karavan TROUBLE_MAKER je napisao(la): Drug,ajd javi mi se sutra preko PP,da ti to provjerim,ima li kod prijatelja i koja je cijena! POZZ Kliknite za proširenje... vazi buraz cujemo se i tnx.....
TROUBLE_MAKER Član 24.09.2011 #4 RE: K: Auspuh golf3 tdi karavan Drug,nema...ima od benzinaca,ali nije to,to!
Babn Babn Član 24.09.2011 #5 RE: K: Auspuh golf3 tdi karavan TROUBLE_MAKER je napisao(la): Drug,nema...ima od benzinaca,ali nije to,to! Kliknite za proširenje... aha ok, tnx svejednol...
RE: K: Auspuh golf3 tdi karavan TROUBLE_MAKER je napisao(la): Drug,nema...ima od benzinaca,ali nije to,to! Kliknite za proširenje... aha ok, tnx svejednol...
TROUBLE_MAKER Član 25.09.2011 #6 RE: K: Auspuh golf3 tdi karavan Nista...ako bude sta drugo trebalo za ljubimca,slobodno me kontaktiraj!Ima vecina stvari!
RE: K: Auspuh golf3 tdi karavan Nista...ako bude sta drugo trebalo za ljubimca,slobodno me kontaktiraj!Ima vecina stvari!