golf2 je napisao(la):stravican udes stvarno,prolazio prije par min..oduzeo sam se kad sam vidio( 3 auta su se sudarila,kako i sta ne znam al ugl citav dio one ceste je sad bokiran,najgore je prosao golf 2 sivi ja mislim imao je nekakve felge..udario je u stub ili drvo smrskano auto... boze sacuvaj,nadam se da nikom nije nista!!!
((( ako neko zna vise info nek napise
wkd je napisao(la):Neka mu je dragi Bog na pomoci... njegovim roditeljima takodje..
prijatelj vozio 10-ak metara iza, po njegovim rijecima momak sa golfom nije uopste kriv. Automobil iz krajnje lijeve trake se prestrojavao u srednju traku u kojoj nije vidio drugi automobil pa je vozac iz srednje gurnuo golfa prema drvetu...
OggyBoy je napisao(la):wkd je napisao(la):Neka mu je dragi Bog na pomoci... njegovim roditeljima takodje..
prijatelj vozio 10-ak metara iza, po njegovim rijecima momak sa golfom nije uopste kriv. Automobil iz krajnje lijeve trake se prestrojavao u srednju traku u kojoj nije vidio drugi automobil pa je vozac iz srednje gurnuo golfa prema drvetu...
Pa koja je brzina bila u pitanju kad je ovako auto skršen?