pozdrav ekipa, nije me dugo bilo:icon_exclaim:
stigo paketič u Munchen
ovak je bilo zapakriano

alacg
taaa daaa....malo je lijeva napukla kod žmigavca, al prolazi :vopi
i tako dok sam ja bio u švabiji stari se odlucio da mi mogao provozati dobru staru jettu....mozda se vozio 15 min i puko mu kiler kabine i tako zadao meni posla kad se vratim, da se sto vise zadržim u lijepoj našoj....posto je auto stajao dobrih tj. dana, tepih se napio antifriza pa je onda rastavljanje i stastavljanje potrajalo...
sve iščupano van, da vidim sta me ceka
i nije sve hrđavo nego se ona glupost od vune trusi ko blesava i body je izgubio boju pa je crn
sta je bilo hrđavo, izšmirglano je pa premazano temeljnom
tu je bila rupica, i to se sankcioniralo
dok su se temeljna i bitumen sušili majstor zakrpa (Neven) je igrao GTA 4 :lol2
pa se to sve dovelo u red i poceo sam slagat tanki katran prvo
iako vec pola vas zna, lampe nisu dugo prezivile kod mene....imale su bliski susret s mojom šakom, da su bile hella nebi pukle :rotfl ...zaboravio sam uslikat
evo some new pics:
pa je i auspuh rijesen napokon
btw. hvala braci Bundy i hvala Šalkanu

alacg
jos koja slija:
jedna starija
STAGE 2:
malo da podignem topic...
u pravilu se nije nista extra radilo, tj. dana sam detaljno prao i polirao auto da bude spreman za karlovac...felge su bile na poliranju, farbali su se barnici i plastike, spustio jettu jos 2 cm i to je vise manje to...da ne duljim eto par slika
kad su vidile sta imam ispod haube, morale su se slikat :lol2
ajmo opet:
kupio sam kolegi hella smoked original, ja nisam imao para pa je on kupio, a ja mu dopremio iz njemacke
naravno morao sam ih isprobati
i iskompletirano sa spojlerom
spustio jos 2cm
par slika sa puta, kad sam ja isao po svoje lampe...5km po makadamu sa gewindama....neprocjenjivo :S
kupio lampe i oznake gli sa jette

weeeeee naravno namontirao odmah
napokon nakon 2 god. svakodnevnog trazenja imam lampe i spojler...full rijetko
skinuo zadnji branik da ga malo osvjezim
onda sam kupio siceve koji su bili u jetti poluprofilirani
prljavi kao da su svinje na njima spavale i kokosi se kotile
2 puta sam ih temeljno prao kemijom 3 dana, nazalost nemam slike nakon sto su oprani, veze sa vezom nema kako su izgledali i kako sad izgledaju
ovdije se kuzi razlika
onda su mi uletili drugi sicevi

, tj. sada treci u mome vlasnistvu
original recarosi bili u golfu 2 "85 GTI
naravno nisu ni oni bili nista bolji, posluzili su kao krevet jednom kovrcavom psu :S...ista procedura, 2 puta temeljno pranje kemijom
plan je bio prebacit tkaninu sa ovih prvih siceva na ove recaro, da izgledaju ovako
ti recarosi u tom desenu su bili original ugradjivani u jetti GLI, samo za americko trziste, tamo ih ima ko pljeve... no vidit cemo sta ce biti, jer su mi uletili jos jedni

, bas ti koje trazim
btw. i unutra sam sredio da izgleda kao GLI
za sada je to to, javim se kroz par dana sa novim djelovima =)
jos samo 3 slike trenutnog stanja:
jos samo 3 slike trenutnog stanja i par profi slika sa VWTS-a:
ugl. pol slika mi fali sta sam tu stavio, al nemam zivaca sad se s tim hebat :S