budo-opc je napisao(la):allroad je napisao(la):auu kolko ono drugom ide il je ono ipak treca na oko 120 ? mislim da im je druga 90 - 95 ?
dobro ide pravo nasviro ga taj chip skroz
jel imas blow off ?
ima blow off i 1=70, 2=120, 3=175, 4=220, i dalje 5 brzina ali stim da sad nema blokade i obrtaji idi preko 7000 obrtaja
allroad je napisao(la):budo-opc je napisao(la):allroad je napisao(la):auu kolko ono drugom ide il je ono ipak treca na oko 120 ? mislim da im je druga 90 - 95 ?
dobro ide pravo nasviro ga taj chip skroz
jel imas blow off ?
ima blow off i 1=70, 2=120, 3=175, 4=220, i dalje 5 brzina ali stim da sad nema blokade i obrtaji idi preko 7000 obrtaja
aa vidis duze su brzine u tvoje jette
ona od jarana 2.0 drugom 90 ili 95 i blokada tacno na crvenom
a cujem blow off fino zvuci :icon_smile:
SM chip tuning je napisao(la):pa koja firma ti je radila cip ?
Svako ko se profesionalno bavi chip tuningom nebi to uradio jer ce ti klipovi pulupati ventile,blokada na obicnu glavu od 1.8 t motora nesmije se preko 7000 pomjerati samo ako imas ventile od S motora onda mozes pomjeriti blokadu preko 7000.
Veoma opasnu stvar sada vozis jer veoma lako se to desi da se sudare ventili i klipovi.
budo-opc je napisao(la):SM chip tuning je napisao(la):pa koja firma ti je radila cip ?
Svako ko se profesionalno bavi chip tuningom nebi to uradio jer ce ti klipovi pulupati ventile,blokada na obicnu glavu od 1.8 t motora nesmije se preko 7000 pomjerati samo ako imas ventile od S motora onda mozes pomjeriti blokadu preko 7000.
Veoma opasnu stvar sada vozis jer veoma lako se to desi da se sudare ventili i klipovi.
chip je radio ovdje jedan u Bihacu i on je jedini ovdje na USK kantonu mozda ga i poznajes zove se Anel koji se time bavi i koliko znam radio je do sad najmanje 70-80 auta samo meni je radio vec na 4 auta i nije nikad bilo problema, nemam problema ni stim da bi se mogli sudariti ventili i klipovi jer mi se samo slucajno nekad desi da je natjeram na 7000 ili vise obrtaja, obicajno ja saltam na neki 6500
allroad je napisao(la):budo-opc je napisao(la):SM chip tuning je napisao(la):pa koja firma ti je radila cip ?
chip je radio ovdje jedan u Bihacu i on je jedini ovdje na USK kantonu mozda ga i poznajes zove se Anel koji se time bavi i koliko znam radio je do sad najmanje 70-80 auta samo meni je radio vec na 4 auta i nije nikad bilo problema, nemam problema ni stim da bi se mogli sudariti ventili i klipovi jer mi se samo slucajno nekad desi da je natjeram na 7000 ili vise obrtaja, obicajno ja saltam na neki 6500
obicno saltaj na malim obrtajima jedino kad se ganjas i zaj*avas saltaj na 7000![]()