jedno glupo pitanje u vezi daljinskog MOZE LOCK

jedno glupo pitanje u vezi daljinskog MOZE LOCK

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
nabavio sam neki alarm, msm onu kao sirenu od alarma, pa sam nesto mislio bi li se ona mogla skopcat na daljinsko zakljucavanje da ono kao " PIJUKNE" kad zkljucam i odkljucam:icon_smile:

Član
RE: jedno glupo pitanje u vezi daljinskog

Hehe, moze koristis signal koji ide na zmigavce, e sad kakav ce to zvuk davati to ces da vidis!

Član

eeeeeee jbi ga ne znam da li ima na ovom mom daljinskom izlaz taj od zmigavaca:icon_rolleyes::icon_question:

Član

Morao bi biti, uzmes brifer i zezas se trazis zicu koja impulsira na pritisak sa daljinca!

Početnik

ma sve moze u mene je drug sebi na golfu nastimao kada stisne da mu se kao otvori gepek u njega se upale duga svjetla

Član

Dejan 16v je napisao(la):
Jbg ovde ne vidimo cjelu semu!

u ostatku seme nema nista sem crvene i crne za kopcanje i ovi izvodi za motorice:icon_rolleyes:, eto to je to...

Početnik

Dejan 16v je napisao(la):
Hm, pa mozes se ustekati na zicu od motorica-lokera!
nepreporucam to iako je lijepa ideja jer krasce mu struju tj motoric nece raditi istom snagom vec umanjenom sto moze dovest do toga da neobavlja svoju funkciju ;)

Član

uzmi dvije diode i zakaci na zice od motorica centralne,raditi ce bez problema,jedino sto ces imati isti zvuk i za otkljucavanje i za zakljucavanje.;)

Član

code: KR je napisao(la):
uzmi dvije diode i zakaci na zice od motorica centralne,raditi ce bez problema,jedino sto ces imati isti zvuk i za otkljucavanje i za zakljucavanje.;)

pojasnio mi je sve detaljno sta i kako da skopcam clan zen_3dom i hvala mu puno, a sto se tice zvuka sto ce biti isti pri zaklj. i odklj. ko ga jbe :lol: bitno je da pijuce :lol::lol:

MOZE LOCK ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.