Član
Izrada svih vrsta distanera/adaptera.. SAMO od celika...
minimalna debljina adaptera je oko 17-20mm zavisno od vrste.
minimalna debljina distancera nije određena...
Ako zelite felge od jednog proizvođača montirati na auto sa sasvim drugim PDC-om...imam rjesenje popristupacnoj cijeni.
http://www.facebook.com/SukiAlloyClinic
Neki od adaptera komplikovanijih koje sam vec radio:
5x120 felge na 4x100 auto
5x120 felge na 5x110 ili 5x112 auto
Jeftinija verzija 5x112 felge na 4x100 auto...
ovdje se koriste dva prava vijka i dva imbusa da se adapter zavrne za auto a felga se zavrce sa 4 od 5 sarafa za adapter.
napominjem da uvjek us vakoj prilici maksimalno izbjegavam imbuse i gledam da napravim mjesta za barem jedan pravi vijak od tocka,jer on bolje drzi nego ostala 3 imbusa racimo.
VAŽNO: Distancere/adaptere postavljate i koristite NA VLASTITU odgovornost.
Ono sto ih unisti jeste nebriga o njima i raznorazni idioti u vulkanizerskim radnjama.
Ja ih vozim vec 3 god,SR drift, putovanja sa porodicom nikakvih problema nemam.
Radio sam ih i za neke profi driftere i rejsere i niko nije nikad imao primjedbe na njih.
U slucaju da neke mjere neodgovaraju MOJOM krivicom dostavite adaptere nazad i greske ce biti korigovane.
Ovdje mozete postaviti pitanja i dobiti cijene.
LP
minimalna debljina adaptera je oko 17-20mm zavisno od vrste.
minimalna debljina distancera nije određena...
Ako zelite felge od jednog proizvođača montirati na auto sa sasvim drugim PDC-om...imam rjesenje popristupacnoj cijeni.
http://www.facebook.com/SukiAlloyClinic
Neki od adaptera komplikovanijih koje sam vec radio:
5x120 felge na 4x100 auto
5x120 felge na 5x110 ili 5x112 auto
Jeftinija verzija 5x112 felge na 4x100 auto...
ovdje se koriste dva prava vijka i dva imbusa da se adapter zavrne za auto a felga se zavrce sa 4 od 5 sarafa za adapter.
napominjem da uvjek us vakoj prilici maksimalno izbjegavam imbuse i gledam da napravim mjesta za barem jedan pravi vijak od tocka,jer on bolje drzi nego ostala 3 imbusa racimo.
VAŽNO: Distancere/adaptere postavljate i koristite NA VLASTITU odgovornost.
Ono sto ih unisti jeste nebriga o njima i raznorazni idioti u vulkanizerskim radnjama.
Ja ih vozim vec 3 god,SR drift, putovanja sa porodicom nikakvih problema nemam.
Radio sam ih i za neke profi driftere i rejsere i niko nije nikad imao primjedbe na njih.
U slucaju da neke mjere neodgovaraju MOJOM krivicom dostavite adaptere nazad i greske ce biti korigovane.
Ovdje mozete postaviti pitanja i dobiti cijene.
LP