Iveco Daily

Iveco Daily

Član
Dakle,radi se o Iveco Daily-u,ne znam koja je tacna oznaka i to,nego me zanima da li je dozvoljeno ga voziti s polozenom B kategorijom,dakle je li mu najveca dopustena masa preko 3500 kg?radi se o ovakvom modelu,ja mislim da je to najveci sto ima od te generacije.. :icon_smile:
http://postavi.com/hosted/e4feafbcdd36f1531a5bad156bb1b6dc.jpg

LSD

Član
ima ih i sa B i sa C....dok ne vidis u saobracajnoj ne znas...ili ako je duplak nazad onda je 100 C

bez obzira bili dupli tockovi nazad dok ne vidis u sabracajnoj ako ukupna masa ne prelazi 3500 mozes vozit s B
ja imam isto iveca dupli tockovi vozim s B ;)

Član
elektricar je napisao(la):
bez obzira bili dupli tockovi nazad dok ne vidis u sabracajnoj ako ukupna masa ne prelazi 3500 mozes vozit s B
ja imam isto iveca dupli tockovi vozim s B ;)

znaci nada postoji :icon_smile:
kad sam polagao za B,onaj sto mi je u komisiji bio mi je nesto govorio da se moze uraditi neki atest ili nesto tako za ne prelazi 3500?Zna li itko ista o tome? ;)

vidi jednu stvar ako je to tvoj kombi, treba ti firma da ga registrujes zatim ako zelis da ga vozis sa B ides na atest pa ti vagaju prazan kombi oduzmes 3500 za masu kombija i dobijes koliko tereta smijes da vozis tj nosivost
u ovom slucaju nosivost bi ti bila oko 1200 do 1300 kg i onda s tim atestom registrujes

Član
nije moj kombi,nego je kombi u porodici kod ujke,ima on firmu za to svoju,kamioni i to...morati cu s njim popricati da vidimo oko toga svega..

Član
moram li za to cekati godinu dana?mrsko mi traziti po net-u kako to ide,a testove davno polozio :D haah