Italija, kolijevka civilizacije: Upucan bez razloga i pušten pred ženom da iskrvari i

Italija, kolijevka civilizacije: Upucan bez razloga i pušten pred ženom da iskrvari i

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
BHT Ovisnik
P
etru Birlandeanu upucan je bez ikakva razloga i ostavljen pola sata da iskrvari i umre – optužuje njegova udovica Mirella, potvrđuju neki očevici i, nadasve, snimci kontrolnih kamera, tek sada dostupni javnosti iako su od događaja prošla tri tjedna.

U centru Napulja, pred ulazom u Cumansku postaju podzemne željeznice, grupa gangstera projurila je na motorkotačima, pucajući nasumce, samo da „obilježe teritorij“, objašnjava rimska la Repubblica. Slučajna žrtva je Birlandeanu, nogometaš koji je igrao u rumunjskome prvoligašu Poliju iz Iasija, koji je došao u Italiju sa ženom i dvoje male djece u potragu za zaradom i sastavljao kraj s krajem svirajući harmoniku po metrou.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/oN7mkEY47Ds&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/oN7mkEY47Ds&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Pogođen, Birlandeanu tetura i bježi u postaju, krhka žena ga pokušava prihvatiti, ne uspijeva ga održati. Putnici ga preskaču, misleći samo na to kako da ponište kartu ili da izbjegnu kontrolu. Nakon nekog vremena stigla su ambulantna kola, ali samo za lakše ranjenoga 14-godišnjaka. „Samo za Talijana, za moga muža ništa, jer nije Talijan“, optužuje udovica.

Ona svjedoči da je prvih pet minuta agonije Birlandeanu s njome govorio, da ju sljedećih desetak minuta samo gledao, stisnuvši joj ruku svaki put kad bi ga zazvala, a onda tek izgubio svijest. Četvrt sata kasnije bio je mrtav. Tek zatim su ambulantna kola stigla i za njega. Nije zgorega dodati da je bolnica Pellegrini samo stotinjak metara dalje, moglo ga se i na rukama donijeti – da je kome bilo stalo.
 
Član
ma sve je ovo otislo u qrac krasni...
evo jos jedan vide Camorre

http://www.youtube.com/watch?v=8DjmzOemvXA
 
Član
Znaci, bio sam tamo mjesec i pol...narod je DA POVRATIS...

Znaci bukvalo ce te polumrtvog preskocit da mu karta ne propadne...

Ne znam koliko ste upuceni, kad se momak iz BiH utopio spasavajuci dvoje IT djece...se*em im se na naciju...

Edit:
Momak iza kog je ostala zena sa dvoje jako male djece...i nikom nista...

k'o i ovo otprilike...
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top