MagNum_VTDI_GTI je napisao(la):djavolica je napisao(la):Death_beat je napisao(la):a golfa bi uzeo dzabe? :icon_biggrin: naravno, tvoja ljubav prema golfu nije uticaj podneblja :lol:MagNum_VTDI_GTI je napisao(la):samo mi nije jasno odakle tolika opcinjenost bmwom, valjda zbog podnevlja na kojem zivimo :icon_rolleyes: ja ga ne bi ni dzabe da mi ga daju (za ogranicenebi pa bi ga prodao i kupio nesto drugo :lol: )
a slika je za 10
:lol::lol::lol::lol:
ja se stalno sa tobom slažem u ovim konstatacijama
uzeo bi čovjek golfa al ne bi BMW-a
sreco ja u svom postu nigdje golfa nisam spomenuo to sta se tebi prividja stvarno ne znam...i nemoj majke ti samnom se slagat drva se slazu pa nadji nekog podobnog tom opisu ako ti se vec slaze...
Ti ne znaš čitati ili samo previdiš nešto kad čitaš?Ovo death_beat i ja komuniciramo ako nisi primijetio oko toga, a on te citirao a ja se složila sa njegovim mišljenjem ili ako uvaženom gospodinu koji ne bi da se svrstava sa drvima više odgovara tako-onda death_beat i ja smo istomišljenici, dijelimo isto mišljenje ili kako ti već odgovara da čuješ, pardon pročitaš u ovom slučaju :lol: ti nisi spomenuo golfa nego si kupio golfa!Pa valjda to govori u prilog tome da bi kupio golfa zar ne?Ili si ga možda dobio na poklon :icon_question: št god...ne interesuje me, al prije nego prokomentarišeš pričitaj šta komentarišeš!
LP