FirellesMonster je napisao(la):Druze, zar nisi vidio da ima vec otvorena jedna tema sa ovim pitanjem... otvorena bas u ovom podforumu... prelistaj malo.. ima dobrih prijedloga![]()
eddo je napisao(la):FirellesMonster je napisao(la):Druze, zar nisi vidio da ima vec otvorena jedna tema sa ovim pitanjem... otvorena bas u ovom podforumu... prelistaj malo.. ima dobrih prijedloga![]()
nema ondje nista, meni treba konkretno mjesto gdje da odem i po mogucnosti broj telefona.
P.S. treba mi jedan bracni krevet![]()
apostol je napisao(la):Delminijum, Hotel herco
Rimski most
mislim da imaju to i pristojnu cijenu i diskreciju.
eddo je napisao(la):daj ba idem u sarajevo po vize ne treba mi nista osim kreveta gdje cu prespavat :lol: ... samo trazim da je cisto, nista vise![]()
0g1 je napisao(la):eddo je napisao(la):daj ba idem u sarajevo po vize ne treba mi nista osim kreveta gdje cu prespavat :lol: ... samo trazim da je cisto, nista vise![]()
zar nije bezVizni rezim
onda ti je na stupu najbolje tj
najisplativije![]()
eddo je napisao(la):0g1 je napisao(la):eddo je napisao(la):daj ba idem u sarajevo po vize ne treba mi nista osim kreveta gdje cu prespavat :lol: ... samo trazim da je cisto, nista vise![]()
zar nije bezVizni rezim
onda ti je na stupu najbolje tj
najisplativije![]()
gdje na stupu daj kakve podatke, adresu, broj, email, nesto ... bezivizni je u evropi, ali ne u americi![]()