Deyo je napisao(la):
3. Nevjerujem da možeš registrovati karticu na PayPal
Kod nas moze, mi smo ipak napredni, ali u srbiji ne moze... Ja imam visa electron raiffeisen banke i imam registrovan PayPal. Kad nesto placam, PayPal mi skine odmah sa kartice odredjeni iznos i onda cekas da ti stigne...
Preko kartice sam uplacivao pare na razne online kladionice i kazina i nisam do sada imao problema.... Nisam jos kupovao na ebay, ali PayPal ima neku polisu sigurnosti (koliko ja znam) pa ako ne dobijes sto si platio, vracaju ti pare (ali to vrijedi do iznosa od 500 necega, mozda eura a mozda dolara...)
Sto se tice westera, hm...ja se ne bih igrao sa time... Prije davno sam nesto htio kupiti i isto je bila samo mogucnost wester, ali kao prvo tu su ogromne provizije (nisam siguran, ail mislim da je na 200 eura provizija 40), a kao drugo, to je nesigurno.... Neces ti ici za 600$ traziti nekog u US da ga pitas sto ti nije poslao sto ti je obecao... Zato ti je bolje da trazis nesto sto mozes platiti PayPal-om, pa si koliko toliko sigurniji.... Inace ima firmi koje samo kupe pare, a robu nikad ne vidite, ali ima i onih koji uredno posluju.... Ja sam sebi skoro narucio neki dvogled sa kamerom i stigao mi, sad cekam mp4 sat, sve placeno preko paypal-a, ali ipak sam narucivao jedno po jedno...