emir_89 je napisao(la):sto? jesi to tek polozio pa ti se benzinac gasi?? :lol:
Death_beat je napisao(la):hahaha pa kakve veze ima u igrici da li je benzin ili dizel. osim naziva auta, naravno :lol: braco moja mila![]()
Death_beat je napisao(la):hahaha pa kakve veze ima u igrici da li je benzin ili dizel. osim naziva auta, naravno :lol: braco moja mila![]()
Astas je napisao(la):emir_89 je napisao(la):sto? jesi to tek polozio pa ti se benzinac gasi?? :lol:
Prijatelju, ne brini, imam ja VW benzinca, zadnji put mi se ugasio pre 5god, mozda i vise. . I ako si '89 god mogu da garantujem da imam mnogo vise predjenih kilometara od tebe iako sam '92god. . A to za sta mi treba igra sa dizel motorima, to je zato sto su mi dosadile ove igre, zeleo sam da promenim malo. .
Astas je napisao(la):Da li ima neka igra poput TDU i World Racing 2, ali da se voze automobili sa DIESEL motorima??
Hvala. .![]()
Vernes_AMG je napisao(la):Ako budes igrao ovu sa Meckama , cuvaj se motora 400CDI , mjenjac ih malo zajebava , isto tako pazi se prvih primjeraka W211 E klase , imaju problema sa elektronikom. najbolje ti je uzmi 320CDI i po mogucnosti 4matic. Samo sad je h ladno pa nemoj igrati rano ujutro , mozda neces moci upaliti![]()