Ideja i Prijedlog

Ideja i Prijedlog

Član
Eh ovako, javila mi se firma koja bi zeljela marketing kampanju, koju bi radili samo preko sportskih auta, brendiranje istih itd..Jos sam u nekom pregovoru sa njima, i moram pricati u vezi uslova, ali oni zele auta po cijeloj BiH i to bas ova tunirana. Znaci to bi bilo otprilike oko 20 auta mozda i vise po BiH koja bi dobila neke beneficije, brendirali bi im auto i bilo bi tu jos stvari.

Eh sad, ko je zainteresovan za tako nesto, nek se javi ovdje, a ja cu ostaviti i mail da mi posaljete slike auta da oni to mogu vidjeti. A ja cu pregovarati sa njima i dalje vas obavjestavati.

orhan_galicic@hotmail.com
 
Član
NeverMind je napisao(la):
evo moje na usluzi hh :D

procitaj opet
koju bi radili samo preko sportskih auta, brendiranje istih itd..Jos sam u nekom pregovoru sa njima, i moram pricati u vezi uslova, ali oni zele auta po cijeloj BiH i to bas ova tunirana

znaci auta za kojima ce se neko okrenuti :D
Tipa Focusa RS, kojeg bas i ne vidjas cesto :)
 
Član


Uploaded with ImageShack.us

Ovo su slike kada sam tek kupio auto(jer novih nemam), u međuvremenu je odrađeno dosta stvari a i dalje se radi tako da je izgled dosta izmjenjen ali evo slika da znaš o čemu se radi i da vidiš koliko je to vama atraktivno.

Kako stvari stoje trebao bi biti gotov za 7 dana pa ćeš moći pogledati uživo kako trenutno izgleda jer je tako najbolje, za ostalo me kontaktiraj preko pp.
 
Član
slika-321073-2012-04-1333703443-velika.jpg

slika-321073-2012-04-1333720208-velika.jpg

slika-321073-2012-04-1333760273-velika.jpg

slika-321073-2012-04-1333730719-velika.jpg

to mi je od komsije svaki dan ga gledam pa reko mozda bi i on mogao u ovu grupu...;)
 
Član
vidio sam da si ti vec nesto izlijepio po onom svom autu po vratima...
kako ide to... koliko dana, koliko para.... sta, kako
 
Član
mirzzaa je napisao(la):
vidio sam da si ti vec nesto izlijepio po onom svom autu po vratima...
kako ide to... koliko dana, koliko para.... sta, kako

bio sam ja vec jednom fino izljepljen, a ovo sad je za onu Innu to drugu ucinio uslugu..

a za ovaj posao sa ovom firmom sam jos u pregovoru, pa cemo vidjeti sta oni kazu..ali to ne bi trebalo lose biti. al im je zelja samo sportska auta :)
 
Član
ev da se i ja prijavim , ako se može dobit kakvo sponzorstvo da se ode na koji SR ja ću dat nek nalijepe šta hoće, he he

no6osijek.th.jpg
[/URL][/img]

m54r.th.jpg
[/URL][/img]
 

JD.

Član
s obzirom da firma nije vezana za automobile, trebao bih napisati ljudima koje bi to pogodnosti otprilike bile u opticaju u zamjenu za te naljepnice po autu...
 
Top