bmwscaner je napisao(la):danas nije dovoljno imati amg ili M3 naljepnicu na autu kad ove moderne raspoznaju zvuk vanosaprosla su vremena kad si mogo karburatorasa sa puknutim auspuhom podvalit pod pilu
![]()
sub3r je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):danas nije dovoljno imati amg ili M3 naljepnicu na autu kad ove moderne raspoznaju zvuk vanosaprosla su vremena kad si mogo karburatorasa sa puknutim auspuhom podvalit pod pilu
![]()
:lol: istina... sad ti moraju i sjedista biti kozna
a sto se tice teme, zato se moja evo cijelu zimu voza u prljavoj dvici i ne buni se, tako je to kad se namiris, hvala Bogu![]()
trizex je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromašan, džaba ti što si bolestan.![]()
Jao koji si ti car, ma ne pamtim da sam se ikad prije ovako odvalio smijati citajuci nesto, jos uvijek se cerekam hahahahahahahaah
Haha!!!:lol::lol::lol:Stilo je napisao(la):trizex je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromašan, džaba ti što si bolestan.![]()
Jao koji si ti car, ma ne pamtim da sam se ikad prije ovako odvalio smijati citajuci nesto, jos uvijek se cerekam hahahahahahahaah
hahahha dobra,pametno zboris![]()
rinaldo je napisao(la):Sve je oko nas relativno , sponzoruša je uvijek bilo ali ima i finih djevojaka tako da o ovome bi se moglo filozofirati danima , ugl sretni su oni koji dobiju ono što žele :icon_biggrin:
video je extra![]()
sub3r je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):danas nije dovoljno imati amg ili M3 naljepnicu na autu kad ove moderne raspoznaju zvuk vanosaprosla su vremena kad si mogo karburatorasa sa puknutim auspuhom podvalit pod pilu
![]()
:lol: istina... sad ti moraju i sjedista biti kozna
a sto se tice teme, zato se moja evo cijelu zimu voza u prljavoj dvici i ne buni se, tako je to kad se namiris, hvala Bogu![]()
rinaldo je napisao(la):Sve je oko nas relativno , sponzoruša je uvijek bilo ali ima i finih djevojaka tako da o ovome bi se moglo filozofirati danima , ugl sretni su oni koji dobiju ono što žele :icon_biggrin:
video je extra![]()