Nesekiraj se, i muskadija je pocela da gleda samo interes. Znam par ljudi, tako da...George je napisao(la):Odličan videotako je i kod nas isto... pravi si sretnik ako nađeš ženu kojoj nije bitno šta nosiš i voziš!!!
Mrva je napisao(la):Nesekiraj se, i muskadija je pocela da gleda samo interes. Znam par ljudi, tako da...George je napisao(la):Odličan videotako je i kod nas isto... pravi si sretnik ako nađeš ženu kojoj nije bitno šta nosiš i voziš!!!
btw. odlican video)
Mrva je napisao(la):Nesekiraj se, i muskadija je pocela da gleda samo interes. Znam par ljudi, tako da...George je napisao(la):Odličan videotako je i kod nas isto... pravi si sretnik ako nađeš ženu kojoj nije bitno šta nosiš i voziš!!!
btw. odlican video)
Sarajlic je napisao(la):Predobar video.Nazalost ovo je ziva istina,uradio bi sve da nadjem osobu koja ce me volit onakvog kakav jesam a ne radi para koje imam ili nemam.Jbt kad pogledam npr svoje roditelje,bili su zajedno i kad su bile krize i kad se ima.Ili npr kad pogledam starije ljude penzionere i sl,to su prije bili pravi brakovi iz ljubavi.Ja msm da danas jedan od 1000 brakova je iz ljubavi a sve ostalo interes.Zato se necu zenit![]()
George je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):Predobar video.Nazalost ovo je ziva istina,uradio bi sve da nadjem osobu koja ce me volit onakvog kakav jesam a ne radi para koje imam ili nemam.Jbt kad pogledam npr svoje roditelje,bili su zajedno i kad su bile krize i kad se ima.Ili npr kad pogledam starije ljude penzionere i sl,to su prije bili pravi brakovi iz ljubavi.Ja msm da danas jedan od 1000 brakova je iz ljubavi a sve ostalo interes.Zato se necu zenit![]()
i nemoj imaš pravo :lol:
neide to tako vidit ćešSarajlic je napisao(la):George je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):Predobar video.Nazalost ovo je ziva istina,uradio bi sve da nadjem osobu koja ce me volit onakvog kakav jesam a ne radi para koje imam ili nemam.Jbt kad pogledam npr svoje roditelje,bili su zajedno i kad su bile krize i kad se ima.Ili npr kad pogledam starije ljude penzionere i sl,to su prije bili pravi brakovi iz ljubavi.Ja msm da danas jedan od 1000 brakova je iz ljubavi a sve ostalo interes.Zato se necu zenit![]()
Pa i da hocu nemogu,nece me nijedna.Nemam prebijene![]()
Ma salim se prijatelju.Nisam milioner,ali ima se dovoljno.Zadovoljan sam onim sto imam pa makar da je pola markeGeorge je napisao(la):neide to tako vidit ćešSarajlic je napisao(la):George je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):Predobar video.Nazalost ovo je ziva istina,uradio bi sve da nadjem osobu koja ce me volit onakvog kakav jesam a ne radi para koje imam ili nemam.Jbt kad pogledam npr svoje roditelje,bili su zajedno i kad su bile krize i kad se ima.Ili npr kad pogledam starije ljude penzionere i sl,to su prije bili pravi brakovi iz ljubavi.Ja msm da danas jedan od 1000 brakova je iz ljubavi a sve ostalo interes.Zato se necu zenit![]()
Pa i da hocu nemogu,nece me nijedna.Nemam prebijene![]()
čuči negdje i tvoja spiša
![]()