TuLe je napisao(la):e ovo je vec bolje za razliku od onog slr golfa... al ipak ima par zamjerki... ovaj roof scoop il sta vec treba da pretstavlja, se nekako nije uklopio... tacnije nikako... a ostalo moze proc...![]()
BLACK KNIGHT je napisao(la):Ukloni ovaj zadnji spojler i roof-scoop, i ima da bude bomba![]()
TuLe je napisao(la):BLACK KNIGHT je napisao(la):Ukloni ovaj zadnji spojler i roof-scoop, i ima da bude bomba![]()
ma moze ostavit zadnji spojler, samo roof scoop je problem...
Trozic je napisao(la):ja sam par puta pokušo da sredim vaki civic al neznam šta bi mu uradio kad je čudnog dizajna teško ga je urediti meni je to najljepši kompakt i obični mi je super,
ovaj ti j usisnik sa krova suvišan,ostalo je dobro,ali gledaj da djelove koje stavljaš sa donora budu u većoj rezoluciji da nisu djelovi zamućeni,ove feluge su fine imaš ih na haman poršeu na netcarshow.com i na ferariju i još nekim autima al u velkoj rezoluciji,eto tolko,samo tako nastavi imaš ideja samo napred !
Trozic je napisao(la):onda je uredu znam kako je kad nemaš inernet a zafali ti neki dio....uglavnom za donora uzmaj što kvalitetnije slike,nikad neki dio neuvećavaj previše najbolje je kad je velik pa se mora smanjiti
.nOKe je napisao(la):jel ovo na krovu kopija ili si ga ti brushao ?
fin rad, boja mi se ne svidja..