IGY je napisao(la):i ako nije vise moj ipak slike imam uvjek drage masine
nije PL nego je KR ali mioslim da je raspored isti
![]()
![]()
![]()
![]()
HONEY je napisao(la):Gle ovo. ukoliko je rijec o 4 crijeva koja vode sa KE glave na 4 glavne dizne motora, sumljam da bi se ista promjenilo da ih izmjesas. on mora jednako davati benzin na sve
ali ako je rijec o ostalim crijevima osim ta 4, onda sve mora biti postavljeno na svoje mjesto. taj raspored nije isti u KR i PL, tj. uopce ta crijeva ne vode na ista mjesta niti su iste svrhe jer ja na tim motorima puno toga drugacije.
najbolje je da nadjes negdje PL-a ispravnog koji radi pa tako isto spoji
syncro je napisao(la):Onda ti nesto drugo nevalja. Jer sva 4 odvoda za dizne kontrolise jedan te isti klip unutar Kglave. Sistem ja takav da uvijek istu kolicinu goriva pod istim pritiskom baca u svaku diznu. Osim ako nesto nije uredu sa nekom komorom u Kglavi ili sa diznom.
Pretpostavljam da je rastavljana. Ako se nije vodilo racuna o APSOLUTNOJ cistoci prilikom rastavljanja i sastavljanja... najmanja praskica prljavstine u sistemu ce ti zablokirat diznu ili glavu.
Jetronic sistem pociva na mjerenju preciznih kolicina goriva pod visokim pritiskom kroz minijaturne otvore. Nije dzaba filter onoliki.
JUiCe je napisao(la):Samo da se zahvalim IGY-u i SYNCRu sto su pokusali pomosi a ostali svaka cast![]()
JUiCe je napisao(la):HONEY je napisao(la):Gle ovo. ukoliko je rijec o 4 crijeva koja vode sa KE glave na 4 glavne dizne motora, sumljam da bi se ista promjenilo da ih izmjesas. on mora jednako davati benzin na sve
ali ako je rijec o ostalim crijevima osim ta 4, onda sve mora biti postavljeno na svoje mjesto. taj raspored nije isti u KR i PL, tj. uopce ta crijeva ne vode na ista mjesta niti su iste svrhe jer ja na tim motorima puno toga drugacije.
najbolje je da nadjes negdje PL-a ispravnog koji radi pa tako isto spoji
ma kako nije bitno kada izmjesas dizne trokira drug...
HONEY je napisao(la):sama duzina i oblik crijeva bi trebao diktirati kako ce se postaviti. slicno kao recimo kod kablova paljenja. osim ako nije nesto nestandardno tu, sto ja znam.
ono sto je bitno je raspored ostalih crijeva, a ima ih jos dosta. za KR-a znam tocno kako ide, za PL nemam toliko dobro u glavi. ali u svakom slucaju crijevo na diznu za hladni start imas sigurno, dovod benzina, i povrat u rezervar. treba vidjeti sta jos ima KE (od PL-a) glava.
a sto je uopce konkretno problem sa tim motorom/autom, mozes mi reci?