Hitno pomoc oko kupovine auta!!

Hitno pomoc oko kupovine auta!!

Član
Sta mislite o ovome autu,mane sve...cijena i ostalo :icon_question:

http://www.pik.ba/artikal/2830813/peugeot-406-hdi/

sutra dolazi covjek u mostar kupcu da doveze auto ;)

Član
mog cimer ima ovakog, do sad nema nikakvih problema samo FAP izvadio i to je to. fino idu i udobrni su ;)

Član
izisao ga oko 9500km u njega je 2003 i 2,2HDI.. radio je veliki servis nije puno skupo kako inace govore za peugeot

Član
menso206 je napisao(la):
izisao ga oko 9500km u njega je 2003 i 2,2HDI.. radio je veliki servis nije puno skupo kako inace govore za peugeot

hvala..ako ima jos neko nesto reci..sutra covjek dolazi ;)
mane ovog modela na sta treba paziti??
kocnice,...?

ovo je extra auto buraz je vozao 406-icu 3ipo godine bez ikakvog kvara ni marke ulaganja...
Ako si se odlucio ovo auto kupit ima moj komsija u Opinama sivu (srebrnu) 406-icu prelijepu i ima bolju opremu od ove, cini mi se 2002god. auto ko novo, prodaje ga mogu ti se raspitati oko cjene

Član
Gledaj volan papucice diskve amortizere itd zna se sta moze koju kilometrazu izdrzati,malo poledaj na mobile de u kakvom su stanju ta auta sa 100-150tkm;)
Samo auto je dobro i dovoljno brzo a opet mali potrosac ova mu boja samo tako stoji to ti iz zepca pa ti vidi nas domaci svercer prodaje vidis ima on njih dobro ako nevaljadne znamo gdje je kuca.

Član
imao sam ja karavana skoro 7godina u mene je bio 2.0 HDi 80KW imao sam par kvarova, nista strasno, stim da je auto bilo preslo preko 350000km ja ga kupio sa 200000km, cuvaj se samo kilometraze vracaju se jako lagano,to ti govorim iz vlastitog iskustva :cool:

uz redovno servisiranje, i sipanje kvalitetnog ulja nece biti problema,ja sam sipao total-ovo i kvalitetnog goriva (OMV,PETROL itd)...
i meni jedina mana je bila podvozje koje je puno osjetljivo(stabilizatori,kugle,krajnice itd),al nisu dijelovi skupi kao sto se prica...
i moram napomenuti da nijedan lezaj nikad nije bio mjenjan,zbog cega sam bio ostao woow na toj kilometrazi...

ako sta jos zanima slobodno pitaj...
sad imam 407icu:icon_smile: al je jos nisam postavio u garazu...

Član
raymo je napisao(la):
Gledaj volan papucice diskve amortizere itd zna se sta moze koju kilometrazu izdrzati,malo poledaj na mobile de u kakvom su stanju ta auta sa 100-150tkm;)
Samo auto je dobro i dovoljno brzo a opet mali potrosac ova mu boja samo tako stoji to ti iz zepca pa ti vidi nas domaci svercer prodaje vidis ima on njih dobro ako nevaljadne znamo gdje je kuca.

auto nije uzeto..servisna nije valjala,bilo porbelma oko zadnjeg dijela nesto,ali je motor fino radio,zupcasti kaze da je promijenjen a nije ponio racun i tako to ;)

Moze lock..ovdje i hvala svima :icon_smile:

Član
Ma nema ti tu racuna kod nasih majstora zivi fus a ima tih auta naces ti da valja gledaj da je od vlasnika ovaj je svercer a njima je u cilju da vise zarade;)

Član
ima moj profa istog kaze da je imao problema sa amortizerima kaze da su njegovi orginalni amortizeri preslabi za njegovu tezinu...a sto se ostalog tise auto je super...