Član
posto neznam gdje da stavim temu.... brzo mi trebaju odgovori sta mislite sutra bi trebao ici da kupim auto. e ovako fiat stilo 1.9 JTD 115 preso 125k za 10 hiljada km??? ljudi pomagajte jel ok cjena i to sve ja neam pojma
pls
Fiat_Punto je napisao(la):active je opremaajde ljudi pls pozurite ko zna sta sutra idem da vidim to...
Fiat_Punto je napisao(la):hvalama sve koje sam pito seru mi po fijatu u pm vise. majku mu j*em kao da je golf 2 bolji od njeg
![]()
legionar je napisao(la):Fiat_Punto je napisao(la):hvalama sve koje sam pito seru mi po fijatu u pm vise. majku mu j*em kao da je golf 2 bolji od njeg
![]()
Pa ljudi samo iskreni,ne krivi ih, kupi ba VW i miran :icon_smile:
nodiash je napisao(la):Nemojte da opet ovo preraste u prepucavanje na relaciji vw-fijat..cojk hoce fijata nece vw-a..petak je jbg...ljudi vani...ima ovde fijatista dosta pa sacekaj do sutra da kazu sta misle...a nemoj toliko zurit kad kupujes auto..samo polako..ima auta na svakom koraku...bitno je da se tebi svidja...odvuci ga majstoru nek ga pregleda..spoji ga na dijagnostiku...pregledaj limariju a ostatak je na tvom ukusu dok ces licna iskustva morat pricekat da cujes od ovih fijat drajvera...
jaba78 je napisao(la):Eh ovako malo sam citao po internetu test izvjestaje vozaca Fijat Stilla 1,9 JTD Aktive. Neki ga hvale a neki kazu da nikad vise Fiat sta sam primjetio je da ima manu kod kvacila i elektronike. U dva slucaja je nakon 60000 KM turbina riknula. Ako znas njemacki evo link http://www.ciao.de/Erfahrungsberichte/Fiat_Stilo_1_9_JTD__1059801
Moj savjet pogledaj dobro auto ako je ispravno kupi ga ali je bolje pogledat pa prespavat noc prije kupovine.
Ako budes imao problema lako ti ga je prodat jer su fijati trazeni u BiH
Zelim ti puno srece sutra u Kupovini
pozz
Got2b je napisao(la):Fiat stilo al sa 2 vata...
vozo sam ga i sj*o se kako je auto loodo...
a inace nisam ljubitelj fijata...
al stilo
sta spada pod ACTIVE opremu kod Fijata:icon_question: