Član
mogu li se ja u ime Ferrarija zahvaliti Vettelu na dobrom pokusaju zaustavljanja Hamiltona ??
Vernes_AMG je napisao(la):mogu li se ja u ime Ferrarija zahvaliti Vettelu na dobrom pokusaju zaustavljanja Hamiltona ??
Vernes_AMG je napisao(la):e bravof , molim te iskreno da mi odg.
Koji je bio Vettelov cilj pa je onako napadao Hamiltona :icon_question:
Vernes_AMG je napisao(la):mogu li se ja u ime Ferrarija zahvaliti Vettelu na dobrom pokusaju zaustavljanja Hamiltona ??
Vernes_AMG je napisao(la):e bravof , molim te iskreno da mi odg.
emir_89 je napisao(la):Vernes_AMG je napisao(la):e bravof , molim te iskreno da mi odg.
jaooooooo sto me nasmija. pa nije zaostajo za cijeli krug pa da to napises. bolje pitanje je bilo, zasto je kubica prestigo njih obojicu kad zaostaje za citav krug, ako vec hos tako nesto da pitas...
a spico malo si me iznenadio, cuj ne dokazuje da je vettel bolji bio ako ga je prestigo sa bolidom tima koji ima budzet xxx puta manji od mercedesovog. bivsi minardi, koji su znali prekidat natjecanje prije kraja sezone, zato sto nisu imali para da finansiraju odlazak na preostale utrke.
i lik presisa hamiltona ko da prestize lika u golfu dvicisramota i to mi neki prvak, koji citavu utrku nije postenski gasa stisno...
dzabe vama (mercedesovcima) ta titula. massa je pokazo ko je bolji, ponavljam opet, da ga nisu silni pehovi pratili, bio bi uvjerljivo prvi. evo samo 2 primjera, ne moram vise. lik bio ubjedljivo 1 citavu utrku i 2 kruga prije kraja crkne motor, lik ubjedljivo prvi i zaglavi mu se crijevo u boxu...
to je +20 bodova. znaci razlika 19 u odnosu na cigana. a da ne pominjem ostale pehove...
zato poklopite se i budite sretni sa tom pojedinacnom titulom. konstruktorsku-timsku nikad necete dobiti, jer sa cigom niko nece da bude u timu...
dosta od mene![]()