edoze je napisao(la):ja ovo postavio prije vise od pola godine i rekli mi da je staro:lol:
Faya_M5 je napisao(la):hahahaha....sve na Wankel...xD
SamiRX-8 je napisao(la):Faya_M5 je napisao(la):hahahaha....sve na Wankel...xD
Jasta radi, ja nisam vidio ni jednog v-teca da se ugradio u autobus ? E moj Erole, okani se tih nekih masina, radije sebi uvezi kakvog wankela i osjeti cari tog motora![]()
imale su njega svabe davno, al ga nisu znale iskoristit...japanci uzeli, usavrsili, i eto ga...m50b25 je napisao(la):SamiRX-8 je napisao(la):Faya_M5 je napisao(la):hahahaha....sve na Wankel...xD
Jasta radi, ja nisam vidio ni jednog v-teca da se ugradio u autobus ? E moj Erole, okani se tih nekih masina, radije sebi uvezi kakvog wankela i osjeti cari tog motora![]()
da valja wenkel bio bi u svaba vec dugo...
Faya_M5 je napisao(la):imale su njega svabe davno, al ga nisu znale iskoristit...japanci uzeli, usavrsili, i eto ga...m50b25 je napisao(la):SamiRX-8 je napisao(la):Faya_M5 je napisao(la):hahahaha....sve na Wankel...xD
da valja wenkel bio bi u svaba vec dugo...![]()
m50b25 je napisao(la):SamiRX-8 je napisao(la):Faya_M5 je napisao(la):hahahaha....sve na Wankel...xD
da valja wenkel bio bi u svaba vec dugo...