olensoner je napisao(la):Ja sam letio za Barcelonu preko Minhena, ima tome par godina. Negdje oko 13.40 sletio u Minhen a u 14.00 avion za Barcelonu, tako je nesto cini mi se bilo, tako da sam u zurbi bio, znam da ima nekakav salter za ove sto presjedaju odmah kad izadjes iz aviona bude, pa te preusmjeri na koji tunel da ides. A aerodrom je ogroman koliko sam uspio vidjeti, vrlo lahko se izgubiti...
olensoner je napisao(la):Ja sam trcao ko lud, a tek u povratku samo par minuta imao![]()
Limpi je napisao(la):imas i mape aerodroma, pa proucis da se brze snalazis.... neces izlazit sa aerodroma, jer bi isao opet na carinsku... kad izadjes iz aviona ostajes u "tranzitnoj" zoni i cekas svoj let...
GOLF TZ je napisao(la):Limpi je napisao(la):imas i mape aerodroma, pa proucis da se brze snalazis.... neces izlazit sa aerodroma, jer bi isao opet na carinsku... kad izadjes iz aviona ostajes u "tranzitnoj" zoni i cekas svoj let...
najvise bi volio naci nekog bosanca koji leti za san francisco...mada ne vjerujem da ce biti neko...vecina njih leti za minhen i presjedaju u europske gradove "bezvizni rezim"...
gledao sam mape... ja izlazim na terminal 2 i ponovo se ukrcavam na terminal 2...
nisam smotan valjda cu se snaci... mene brine sat i po prelaznog vremena... jos ako bude let kasnio...