gume za fiata bravo 1.2 16v

gume za fiata bravo 1.2 16v

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ee ljudi kupio sam fiata bravo 1.2 16 v- 80 ks,na njemu su sad trenutno čelične felne sa gumama 165/70 zimske gume,tako doslo kad sam kupio

mjenjao bi gume na njegove standardne 185/60 r14,al bi htjeo da stavljam alu felne,pa me interesuje dali bi mu skodilo i da sta stavim neke 15,dali bi ga gusilo

fala raja unaprijed

Član
15" su mu originalno i dolazile, cak ni 16" alu s nekim uzim gumama ti ne bi bile problem.

aha znači org alu fekne za njega su 15" super koje bi mi preporučili gume da stavim da mi sto manje troši

Član
ne znam da li kupujes ljetne ili zimske, imam ti ja bukvalno nove 4 185/55/15 samo moram provjerit' jesul' ljetne ili zimske....

Član
300 km sve 4, imaju gume na sebi jos one male resice, doslovno nove, pogledam ti tacno koja marka i sara pa ti javim.....

bojim se da mu malo nisu preširoke,ima čovjek iste takve odma do mene extra izgledaju ali kod njega je bravo 1.8 16 v

ok trizex samo i ak imas slucajno koju sliku

drift king je napisao(la):
bojim se da mu malo nisu preširoke,ima čovjek iste takve odma do mene extra izgledaju ali kod njega je bravo 1.8 16 v

ok trizex samo i ak imas slucajno koju sliku

znam kako ide taj motor i nemas se sta bojat,kad na 1.6 TD golfa stavljaju te gume,mozes i ti ;)

Početnik
drug ja sam na svom Bravo-u 1,2 ima 16" 205/50 i super sve bilo,ne sikiraj se za dimenzije 15",ne smetaju mu sigurno

ma ima zena do mene isto fiata bravo alu felne 15 gume 195/55 ili 50 nisam siguran,pa mislio sad zamjena,da joj dam svoje čelične 14 jer meni ruzno,jbg ko da vozim fiću,kod nje izgleda extra,znaci i ti si na svom bravu imo jos vece i nista swe normalno

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.