Ljudi...
Dva pitanja...
Prvo, imam neki speedometer mod, (.cs, CLEO skripta...) i, kad vozim W123 (malo prepravljen .cfg, tako da predobro leži, bolesno ubrzava (40.0) i ide do 299 km/h) on mi za sekund dovuče kazaljku do 220, ali poslije toga neće ni mrvicu da se pomjeri... A auto i dalje ubrzava... Brzinomjer je analogni, graviran do 300, ako hoćete, stavim download link...
Opet, "stock" Audi A6 (iz GTA:Srbija mod-a, koji trenutno prepravljam (uglavnom auta, malo .cs skripti, i tako... Da bude 100% po mom...

) normalno ubrzava do nekih 250-60 (nisam vidio koliko tačno, sjeo sam u njega čisto da testiram, kad je dožao do ~250, udario je u stub i odletio u vodiu...

)
Dakle, da li je do brziomjera, ili do .cfg-a od Mercedese (slot ADMIRAL-a)?
I, drugo, pošto nisam sa "photoshoppingom" i tim fazonima baš neki, da li bi se kome dalo napraviti (ili mi bar dati link, ako već postoji, mada ne vjerujem, jer sam pretražio
svaki GTA sajt...) .dff i .txd za:
Mercedes T123 ("jumbaš", "dedo", "kravica", kako god, karavan verzija (sedan imam...))
Mercedes W114/115 ("Minika")
Mercedes C114 ("Minika" coupe, dvoje vrata model...)
tj. za bar neki od njih (redosljed prioriteta: T123, W115, C114...)?
Bio bih veeeomaaa zahvala na pomoći... I ako bih mogao ikako asistirati u tome... (imam W123 sedan .dff i .txd, pa prebacim (onome ko bi ga prepravio, ili ako neko hoće model, nevezano za to...), mislim da bi se on mogao relativno lako prepraviti u karavana...)
Hvala i pozdrav...