vladom je napisao(la):Molim vas za pomoc!Kada upalim grijanje u autu pocne mi hladan zdrak da puse i tek nakon duzeg duzeg vremena pocne da grije!Imali li resenje molim vas za pomoc!Unaprijed hvala!:icon_confused:
.nOKe je napisao(la):vladom je napisao(la):Molim vas za pomoc!Kada upalim grijanje u autu pocne mi hladan zdrak da puse i tek nakon duzeg duzeg vremena pocne da grije!Imali li resenje molim vas za pomoc!Unaprijed hvala!:icon_confused:
hm..
kada ti se auto zagrije do radne temperature, onda kada na prekidacu za regulaciju temperature prebacis na desnu stranu (gdje je crvena oznaka-toplo) trebao bi da grije topal zrak naravno..
ne moze ti odmah grijati kad je hladno auto![]()
arminnn je napisao(la)::lol::lol::lol: nalozi ispod motora i predstavi se
vladom je napisao(la):Treba mu bas dugo cini mise previse!
.nOKe je napisao(la):vladom je napisao(la):Treba mu bas dugo cini mise previse!
sabura brate sabura...
vladom je napisao(la):Molim vas za pomoc!Kada upalim grijanje u autu pocne mi hladan zdrak da puse i tek nakon duzeg duzeg vremena pocne da grije!Imali li resenje molim vas za pomoc!Unaprijed hvala!:icon_confused:
m50b25 je napisao(la):Kako je jedan kolega vec rekao da je vrlo moguce do termostata, iako nemoj ocekivati da ce se zagrijati u roku 5 minuta pa da ti bude toplo po ovakom vremenu..
Jos nesto, auto se nebi smjelo grijati na mjestu vec u voznji sa laganim gasom nista iznad 3000rpm da bi postigao radnu temperaturu i da bi se mjenjac "ulje u mjenjacu" ugrijao zajedno sa motorom. Jos nesto bitno, diesel motori pogotovo ovi noTurbo i slabiji se cak ni nemogu ugrijati na radnu temperaturu rado u leru, vec samo u voznji.