Član
Uzet u 2 mjesecu,1.9 TDI,tek napunio 2 godine,uzet sa 27000 km,sad ima 34
Oprema sve sto treba,naslonjac,10 zracnih,climatronic,tamo vamo 
Evo kad je tek dosao:
Pa su krenule prve promjene,odma nakon 7 dana otisao u Llumar:
I naravno,najbitniji dio ,farbanje svih dijelova u boju vozila i skidanje oznaka:
I jedna sa kolegom i bivsom astrom:
Pa je onda uslijedio majmukotrpniji period cekanja felgi, pa dodju felge pa cekaj gume jos 7 dana (Amere, Amere)
I evo ga,totalno drugi auto:
Felge su OZ MSW12 i Dunlop SPMAXX 225/45 R17...
Sto se tice samog auta,uopce mi nije bio u planu golf,da budem iskren uvjek sam ga smatrao seljackim autom,nisu mi nikako sjedali,ali eto izleti iznenada,hajde reko da probam,uzmem dan,dva vozio ,auto je prekvalitetno,nista se u njemu ne cuje,ide ko raketa,potrosnja mi je mizerna,nakon benzinca koji je trosio cenera ,ovdje se vozim dzabe,potrosnja do tuzle i nazad,4,8l sa 15kama,sa 17kama 5,3 sa non stop preticanjima,punim gasom,sto je smijesno...
Takodje je uzet zbog boje,koja je perfektna!!! Veoma rijetka,jer je ovo ona najskuplja varijanta-pearleffekt ,nije obicna,presijava se do bola,stvarno nevjerovatna i veoma zahvalna,kad je normala vrijeme znam ne oprat po 2 sedmice,on izgleda ko nov,ili sad sa kisom uopce ne djeluje prljav, jos jedan faktor je cuvanje cijene... Sve u svemu auto je perfektan-nemam zamjerke, VW VW VW
Ovjes mu je nevjerovatan,barem 50 puta bolji od opelovog,na ovim silnim grbama nista se ne osjeti,mislio sam da ce sa 17kama biti neki problem ali isti vrag ko sa 15,za nijansu osjetljivije ali opet neprimjetna razlika.. Sljedece promjene ce bit: Orginalne sportline opruge -1.5cm ,chip kod SM-a vjerovatno dok vidim kako ce se kod Catte pokazat
,GTI branik ide na proljece ,i mislim da je to to jer se nema vise sta uradit.. Ganjao sam ovih dana onaj prednji serijski lip na branik,ali kad sam cuo cjenu da bog sacuva 650 km... Eto to je to,uzivajte...
P.S. Hvala Amere na felama
Evo kad je tek dosao:

Pa su krenule prve promjene,odma nakon 7 dana otisao u Llumar:

I naravno,najbitniji dio ,farbanje svih dijelova u boju vozila i skidanje oznaka:

I jedna sa kolegom i bivsom astrom:

Pa je onda uslijedio majmukotrpniji period cekanja felgi, pa dodju felge pa cekaj gume jos 7 dana (Amere, Amere)
I evo ga,totalno drugi auto:

Felge su OZ MSW12 i Dunlop SPMAXX 225/45 R17...
Sto se tice samog auta,uopce mi nije bio u planu golf,da budem iskren uvjek sam ga smatrao seljackim autom,nisu mi nikako sjedali,ali eto izleti iznenada,hajde reko da probam,uzmem dan,dva vozio ,auto je prekvalitetno,nista se u njemu ne cuje,ide ko raketa,potrosnja mi je mizerna,nakon benzinca koji je trosio cenera ,ovdje se vozim dzabe,potrosnja do tuzle i nazad,4,8l sa 15kama,sa 17kama 5,3 sa non stop preticanjima,punim gasom,sto je smijesno...
Takodje je uzet zbog boje,koja je perfektna!!! Veoma rijetka,jer je ovo ona najskuplja varijanta-pearleffekt ,nije obicna,presijava se do bola,stvarno nevjerovatna i veoma zahvalna,kad je normala vrijeme znam ne oprat po 2 sedmice,on izgleda ko nov,ili sad sa kisom uopce ne djeluje prljav, jos jedan faktor je cuvanje cijene... Sve u svemu auto je perfektan-nemam zamjerke, VW VW VW
P.S. Hvala Amere na felama