ArminM je napisao(la):eto rekao ti je vec zen3dom sta bi moglo biti,isto se desavalo kod mog prijatelja,,auto nije moglo da ide prvom na stangasu,skace ko bolestan,,kod njega je bio problem sa zrakom,malo jos razvodnik zakrenuo,nastimao obrtaje i eno sad je pisca![]()
GolFanatiCars je napisao(la):ArminM je napisao(la):eto rekao ti je vec zen3dom sta bi moglo biti,isto se desavalo kod mog prijatelja,,auto nije moglo da ide prvom na stangasu,skace ko bolestan,,kod njega je bio problem sa zrakom,malo jos razvodnik zakrenuo,nastimao obrtaje i eno sad je pisca![]()
Arma imam i ja isti problem i u mene nemoze da vuce na stangasu ni u 1 ni u 2 razumijem da ima 60 konjica al trebao bi da ide, morao bih i ja to da pogledam malo bolje oko motora, ostario je 15 mu je kuka![]()
zlajaaa je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):ArminM je napisao(la):eto rekao ti je vec zen3dom sta bi moglo biti,isto se desavalo kod mog prijatelja,,auto nije moglo da ide prvom na stangasu,skace ko bolestan,,kod njega je bio problem sa zrakom,malo jos razvodnik zakrenuo,nastimao obrtaje i eno sad je pisca![]()
Arma imam i ja isti problem i u mene nemoze da vuce na stangasu ni u 1 ni u 2 razumijem da ima 60 konjica al trebao bi da ide, morao bih i ja to da pogledam malo bolje oko motora, ostario je 15 mu je kuka![]()
u mene ne moževalja 1500kg povuć:lol:
ArminM je napisao(la):@golfanaticars -drug ja sam skoro sto posto siguran da kod tvog auta nije nikakav problem,samo ti treba malo veci konj,da ga propuse,nista drugo,utusili ste vi auto dobro