jenny je napisao(la):dobar ti golf, boja mi je dobra, felge su baš lijepo sjele, samo evo da ti i ja dam primjedbu na auspuh, po meni samo malo rore skratit.. (možda po dvije sa svake strane bilo bi puno "ukusnije")
u svakom slučaju fin autić..![]()
ma kakav Novo to sam ja crncio za te felge:lol::lol::lol:GreenDevil je napisao(la):ovo Novo doniro felgice, dobre su:lol:
jenny je napisao(la):dobar ti golf, boja mi je dobra, felge su baš lijepo sjele, samo evo da ti i ja dam primjedbu na auspuh, po meni samo malo rore skratit.. (možda po dvije sa svake strane bilo bi puno "ukusnije")
u svakom slučaju fin autić..![]()
GreenDevil je napisao(la):ja mislim da je ET35 nisam siguran
sto se tice spustanja ja mislim da vise ne treba,kad neko sjede pozadi bude ravan,a to sto vidis na slici je na brdu i pod rucnom pa se malo digo pozadi,a naljepnicu skidam mada to nije chuning vec reklama al eto kako god hocete![]()
hvala drughaz0r je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):ja mislim da je ET35 nisam siguran
sto se tice spustanja ja mislim da vise ne treba,kad neko sjede pozadi bude ravan,a to sto vidis na slici je na brdu i pod rucnom pa se malo digo pozadi,a naljepnicu skidam mada to nije chuning vec reklama al eto kako god hocete![]()
cccc oni neznaju da je to reklama jbg.
valja reklamirat samaljota hehe
usput druze golfac je extra, fele:icon_eek: predobree
4 rore nediraj jbt, bas su dobre, a nebi bi green_devil bez njih..
svaka cast kralju!!!
badboy je napisao(la):lijepo su mu sjele feluge nema sta..
jes ovo 15 ili :icon_question: