Darko_GT je napisao(la):btw potezao sam sinoc sa GSI kadetom 1.8 115 ks brzi i od njega prezadovoljan sam kako mi je majstor slozio motor znaci nevjerovatno
Respekt imenjace , a ako tako ide onda sada mora imati debelo preko 100 konjica i trud se isplatio.Darko_GT je napisao(la):Mjenjao sam bregastu, radilicu, pliće klipove , klipnjace (karike,leteci,lezeci,semerinzi) , zamajac,set kvacila fi 215, zadnji protocni lonac, malo zbrusena glava, polirani kanali karburatora pre i posle leptira, polirani ventili, usisna grana nalijeganje ispolirano, izduv jos nisam odradio cekam inox granu i komplet cijevi fi 50 , sa cu se malo pozabaviti utvrdjivanjem trapa tacnije prednji i zadnji strut bar i svasta jos nesto imam u planu ali sve ce se vidjeti sa slika.Eto samo sam mu to odradio.
GTI FAN je napisao(la):Respekt imenjace , a ako tako ide onda sada mora imati debelo preko 100 konjica i trud se isplatio.Darko_GT je napisao(la):Mjenjao sam bregastu, radilicu, pliće klipove , klipnjace (karike,leteci,lezeci,semerinzi) , zamajac,set kvacila fi 215, zadnji protocni lonac, malo zbrusena glava, polirani kanali karburatora pre i posle leptira, polirani ventili, usisna grana nalijeganje ispolirano, izduv jos nisam odradio cekam inox granu i komplet cijevi fi 50 , sa cu se malo pozabaviti utvrdjivanjem trapa tacnije prednji i zadnji strut bar i svasta jos nesto imam u planu ali sve ce se vidjeti sa slika.Eto samo sam mu to odradio.
GTI FAN je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):Kazem ja njemu da je to previse optimisticno, al et, necu da uvrijedim druga :icon_biggrin:
al dobro, ja sam naviko na Hondu i njenih 6,5-7al ni to vise nije nesto, 5s je brzina
![]()
Obojica ste malo preoptimisticni sa tim sekundama :icon_biggrin: