erol_brcak je napisao(la):E uceram ti, ja uopce nisam taj tip koji fura da je nj najbolje (mislim sta mogu kad se uvijek ispostavi da jest)
prvo stikeri sranje, pa ih poce pola chunera furat, ono purple ispod haube gay pa eno i po Hr poceli furat, a da ne zaboravim ono glavnu, Honda sranje, Honda sranje, pa te Hondin 1.3 trehnu na pisti
a nije to, nisam reko da su tvoje lose, nego velim zato sto kad si spominjao da ces ih uzimat reko sam da bi i ja jer si reko KADICE, a kadice su staticna, trkaca sjedista, ovo gore nisu kadice ni "polukadice" kako ih zovu, nego pa nazvat cemo ih racing style sjedistima :icon_biggrin:
Al ne hejtam tvoja, fora su, sminka pravasamo ne ono sto ja ganjam, boze moj, ukusi su razliciti
![]()
Darko_GT je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):E uceram ti, ja uopce nisam taj tip koji fura da je nj najbolje (mislim sta mogu kad se uvijek ispostavi da jest)
prvo stikeri sranje, pa ih poce pola chunera furat, ono purple ispod haube gay pa eno i po Hr poceli furat, a da ne zaboravim ono glavnu, Honda sranje, Honda sranje, pa te Hondin 1.3 trehnu na pisti
a nije to, nisam reko da su tvoje lose, nego velim zato sto kad si spominjao da ces ih uzimat reko sam da bi i ja jer si reko KADICE, a kadice su staticna, trkaca sjedista, ovo gore nisu kadice ni "polukadice" kako ih zovu, nego pa nazvat cemo ih racing style sjedistima :icon_biggrin:
Al ne hejtam tvoja, fora su, sminka pravasamo ne ono sto ja ganjam, boze moj, ukusi su razliciti
![]()
Uglavnom 2099 godina posle erola :lol: Jebo mater jest mi zao sto nismo ponovili da ti dokazem neke stvari i da bi te sa sjebanim karburatorom dobio na pisti a ti dobro znas zasto sam odustao a sad seres po forumu ali nebitno sad 99% nebi imao sanse sa onim od 75ks . A sto se tice sjedista vidjet ces kada sjednes na njih pa onda komentarisi
@ostalo hvala , trudim se koliko mogu
erol_brcak je napisao(la):pa jel cudo, os ti blokade da pucas pred Pukijem i ekipom u autu koje nije predvidjeno za toga :icon_biggrin: