Ja bih, ako smem, izneo svoja iskustva sa tom antenom na krovu .....
Ja sam takodje imao antenu da levom blatobranu, hvatala je kao luda stanice!!!!!! medjutim kao i vecini i meni je dunulo da je premestim na krov....:icon_rolleyes:....e sad...posto sam presvlacio nebo, istovremeno sam iskoristio tu priliku kako bi provukao i kabl za antenu...medjutim kabl nije odbovarao onome cemu je bio namenjen ( iako su se prodavci kunuli u sve svoje da je kabl extra kvaliteta) :icon_confused: pa sam morao ponovo skidati nebo za provlacenje drugog kabla koji sam dobio uz antenu :icon_mad:
Samo busenje i montiranje antene na krov proslo jeee...pa onakoo....imao sam problema sa ucvrscivanjem same natene za krov. koliko god da sam zavrtao sraf za stezanje antene, antena se i dalje mogla pomerati :icon_question: a sto se tice mogucnosti prodiraja vode u unutrasnjost...mislim da sam taj problem resio sa silikonskim lepkom za akvarijume koji sam naneo u gumenu podlosku koja ide izmedju antene i krova

sad je samo ostalo da resim problem sa hvatanjem stanica....posto sad ne mogu ni upola stanica uhvatiti kao sa onom starom antenom (napomenuo bih da nema nigde prekida u kablu, niti bilo kakvih kratkih spojeva) ...a i to mislim da cu uspeti da resim sa polacalom za antene