Član
skinut tribaleGoranK je napisao(la):Vidio danas golfonju...popravi tih par stvari koje su ti forumaši već rekli i bit ce dobar
Gdje si ga vidio mozda kod skole..
skinut tribaleGoranK je napisao(la):Vidio danas golfonju...popravi tih par stvari koje su ti forumaši već rekli i bit ce dobar
GoranK je napisao(la):Da kod skole na parkingu.. :icon_smile:
dario20 je napisao(la):vido sam te peres golfa kod binga, uradi ovo sto su ti rekli bice fin golf. puno srece u daljim radovim
Ah znam da neidu al tesko mi to skinut na photoshopu treba dosta vremena,dario20 je napisao(la):fino izgleda vako mozda sredinu branika u boju auta i ove retrovizori neidu nikako,
Zema133 je napisao(la):Nabavljen i zadnji branik plitki
Sutra postavljanje..
Cosa Nostra je napisao(la):Zema133 je napisao(la):Nabavljen i zadnji branik plitki
Sutra postavljanje..
Ne zoves da gledam postavljanje ,jesi sta rijesio za retrovizore sto su zaljepljeni?
Zema133 je napisao(la):Cosa Nostra je napisao(la):Zema133 je napisao(la):Nabavljen i zadnji branik plitki
Sutra postavljanje..
Ne zoves da gledam postavljanje ,jesi sta rijesio za retrovizore sto su zaljepljeni?
he jbg.
ma retrovizore nema sanse skinut
morat cu mijenjat ono staklo citavo.
aj vidi bgt..Cosa Nostra je napisao(la):Zema133 je napisao(la):Cosa Nostra je napisao(la):Zema133 je napisao(la):Nabavljen i zadnji branik plitki
Sutra postavljanje..
he jbg.
ma retrovizore nema sanse skinut
morat cu mijenjat ono staklo citavo.
Aj gledat cu ja sa semom da ti nabavim ta prednja 2,mozda ima u salke.