Član
Golf 2 GT verzija sa 90KS
.....u vec u startu su mi obili plavka i maznuli muziku ...pa je ubacen HU Pioneer DEH 3900MP, izmenjeni zvucnici u instrument tabli i umacene elipse na zadnju policu.
...i onda jednog leta gospodnje....pocelo je sa narusavanjem bozijeg dela i stvaranje kreacije po svome, tj mome kalupu :lol:
Zatamnjivanje svih stakala ..i delimiocno prednjeg stakla
...skinuta prednja maska sa duplim farovima i postavljena mska bez znaka i farovi sa ANGEL EYES i DARK CROSSom...
...ujedno je bio i popravljan prednji branik koji je pre toga doziveo "blagi dodir" sa kamionom....te zatamnjeni zmigavci folijom
...u medju vremenu radilo se i na unutrasnjosti......
.....nosaci ,za visokotonce i voltmetar , na A stubu...
..preradjen voltmetar iz LADE...
....promenjeno osvetljenje instrument-table, prekidaca i regulatora ventilacije i grejanja....
.....ispolirane brane ..koje nazalost JOS nisu montirane:icon_cry:
...presvuceno nebo i siber....
......uradnjeni detalji sa CARBON-folijom....
....potom uradjeni i montirani nosaci zvucnika na prednjim vratima..
...I kako to izgleda sa zatvorenim vratima...
Toliko sa zasad, sa radovima se stalo zbog hladnoce, jer nemam garaze..a i planirao sam ga prodati, ali ce se verovatno od toga odustati....planirano je u buduce postaviti duboke branike (vec su kupljeni crystal zmigavci za njih:icon_biggrin
kao i promena felni ..................i mozda jos po nesto 

.....u vec u startu su mi obili plavka i maznuli muziku ...pa je ubacen HU Pioneer DEH 3900MP, izmenjeni zvucnici u instrument tabli i umacene elipse na zadnju policu.

...i onda jednog leta gospodnje....pocelo je sa narusavanjem bozijeg dela i stvaranje kreacije po svome, tj mome kalupu :lol:
Zatamnjivanje svih stakala ..i delimiocno prednjeg stakla

...skinuta prednja maska sa duplim farovima i postavljena mska bez znaka i farovi sa ANGEL EYES i DARK CROSSom...

...ujedno je bio i popravljan prednji branik koji je pre toga doziveo "blagi dodir" sa kamionom....te zatamnjeni zmigavci folijom

...u medju vremenu radilo se i na unutrasnjosti......
.....nosaci ,za visokotonce i voltmetar , na A stubu...

..preradjen voltmetar iz LADE...

....promenjeno osvetljenje instrument-table, prekidaca i regulatora ventilacije i grejanja....

.....ispolirane brane ..koje nazalost JOS nisu montirane:icon_cry:

...presvuceno nebo i siber....

......uradnjeni detalji sa CARBON-folijom....

....potom uradjeni i montirani nosaci zvucnika na prednjim vratima..

...I kako to izgleda sa zatvorenim vratima...

Toliko sa zasad, sa radovima se stalo zbog hladnoce, jer nemam garaze..a i planirao sam ga prodati, ali ce se verovatno od toga odustati....planirano je u buduce postaviti duboke branike (vec su kupljeni crystal zmigavci za njih:icon_biggrin