GTI FAN je napisao(la):Fina cvrka,zivahan motor![]()
Ma citao sam,popravices ti to samo ce ti malo djep biti tanji ali nema vezed1abl0 je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Fina cvrka,zivahan motor![]()
Ma jeste fina ...tj bila je prije ovog sinoc,shvatices ako procitas komentare od prije...
:icon_sad:
Amer-civic je napisao(la):Maj jbg neko te opalio i vidio nema nikog i zbriso, i ja sam isti slucaj ostavio na parkingu na poslu i zavrsio smjenu dolazim do auta kad blatobran sav zagreban.
Sto se tice golfa odlican najvise mi se svidja zbog tih satova kao na 5.
Sretno sve naj![]()
GTI FAN je napisao(la):Ma citao sam,popravices ti to samo ce ti malo djep biti tanji ali nema vezed1abl0 je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Fina cvrka,zivahan motor![]()
Ma jeste fina ...tj bila je prije ovog sinoc,shvatices ako procitas komentare od prije...
:icon_sad:![]()
ArminM je napisao(la):morat ces iskesirat eure za druga, ne vjerujem da ces naci samo staklo da kupis
Ma uzmi polovne bez brige,zasto sumnjas u trajnost polovnih?To nije neki vitalni dio auta koji trpi neka naprezanja i koji je potrosan,ona ce ti trajati dok ih opet ne razbijes.d1abl0 je napisao(la):ArminM je napisao(la):morat ces iskesirat eure za druga, ne vjerujem da ces naci samo staklo da kupis
Te se stopke prave u Njemackoj...nisam vidio nigdje u BiH da mogu uzeti ( preko neta )
A ko prodaje niko ne prodaje nove ....sumnjam u dugotrajnost polovnih :icon_rolleyes:
AnDel je napisao(la):uzmi te polovne ako vec ima neko ovdje
a dokad cemo biti kretenska drzava i kretenski vozaci da mi je znati :icon_mad:
pleasure je napisao(la):ako me oci ne varaju to su ove štopke :icon_question:
http://www.pik.ba/artikal/1327704/led-stopke-golf-4/