nermin suljagic je napisao(la):dobar ovaj gore komentar,hahahaha
dobar golfonja,nisam jos vidio ovu temu ali sam vidio na avataru da je makina stigla....malo kasnim na forumu,nisam plaho aktivan,hehe
nek je druze sretna i da te sluzi dobro..ako ti bude trebalo sta samo javi![]()
Ja sam sa Borom presao mnogo mnogo vise i da budem iskred ovo 3.3 je pretjerano. Takodje, vise puta testirano.. bord laze 0.4 do 0.7 zavisi od voznjeMTR je napisao(la):Malo promjenio table , malo ga ispoliro pred zimu , malo testirao , prevalio prvu hiljedarku , ugl. po bordu ide od 3,3 do 4,7 mix voznje , idemo dalje![]()
Mrva je napisao(la):Hoces li ga chipat?
Ja sam sa Borom presao mnogo mnogo vise i da budem iskred ovo 3.3 je pretjerano. Takodje, vise puta testirano.. bord laze 0.4 do 0.7 zavisi od voznjeMTR je napisao(la):Malo promjenio table , malo ga ispoliro pred zimu , malo testirao , prevalio prvu hiljedarku , ugl. po bordu ide od 3,3 do 4,7 mix voznje , idemo dalje![]()
Inace, kad sam god izasao iz Sarajeva potrosnja mi nije bila veca od 5.0 bez obzira na vrstu voznje.. i ja sam dozivio 3.4 al to je bila voznja od Salakovca pa sve do Mostara u koloni 85-90 bez stajanja.. pa tu doslovno nisam gas ni pritisnuo nigdje
Ja sam kod Srleta bio ima 3 godine, i od tada me bilo svuda.. cak i par sr-ova odvozioHELL_BOY je napisao(la):odete kod SRDJANAi sredi vam auto da grmi
![]()
HELL_BOY je napisao(la):hm moj golf trosi na 100km 2,50 litre goriva a ima 150kssm chip tunning
)
GTI TDI je napisao(la):niz brdo u petojHELL_BOY je napisao(la):hm moj golf trosi na 100km 2,50 litre goriva a ima 150kssm chip tunning
)
![]()
MTR je napisao(la):imal ko da prodaje stopke ili gdje se mogu nac ove sto Ole kaze sa crnom linijom one tamnije ?
SoundLunatic je napisao(la):Fin je golf, svidja mi se, nekako su mi siv i crn najljepsi sto se tice 4ke..
MTR je napisao(la):imal ko da prodaje stopke ili gdje se mogu nac ove sto Ole kaze sa crnom linijom one tamnije ?
a evo sad sam ugledao na piku i sjetio se tebelik prodaje stopke sto trazis a nisu skupe. trk!
http://www.pik.ba/artikal/592985/stopke-za-golf-4/
MTR je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):dobar ovaj gore komentar,hahahaha
dobar golfonja,nisam jos vidio ovu temu ali sam vidio na avataru da je makina stigla....malo kasnim na forumu,nisam plaho aktivan,hehe
nek je druze sretna i da te sluzi dobro..ako ti bude trebalo sta samo javi![]()
imas nakih plastika ? :lol:
HELL_BOY je napisao(la):hm moj golf trosi na 100km 2,50 litre goriva a ima 150kssm chip tunning
)