olensoner je napisao(la):Ma pustite se tih oznaka i gluposti, bitno je auto, a auto dere cestu, sto je najbitnije![]()
ZEKO_na_BaterijE je napisao(la):GTI TDI je napisao(la):odličan je to auto druže, samo molim te brisač stavi u normalan položaj kad je več sve ostalo tamam, kani se tih gluposti da ga skidaš i pretresi ti njega malo ako več nisi, glavno ti je da je u savršenoim stanju, poslije toga još ga samo čipuješ i "udri"moj savjet nemoj ga često prejako startati, ono da ga baš ispaljuješ, kod 4motiona zamajac puno trpi pogotovo kod tako jakog motora
i kani se tih gluposti GTI I crveno, taj auto uopšte nije GTI TDI, več TDI highline...
sve u svemu autić za 10, puno sreće, sve najbolje
Hvala na savjetu za 4motion uzet cu u obzir' a evo da ti dam LINK pa ces vidis da GTI na TDI POSTOJI nadjeno na youtube
http://www.youtube.com/watch?v=ituBZeX3ngI&feature=PlayList&p=7D1F2F59BDD385F3&index=4
a ja cu svoju sliku postavit danas' da vidis da grijesis' da GTI OVJES da nisu gluposti il da ja izmisljam .) pozdravljam te ljepo![]()
ZEKO_na_BaterijE je napisao(la):a ko ti je rekao da ja NEMAM RECARO SJEDISTA ?
Mozda se ti bolje razumijes' al ja ti kazem da sam vidjeo u nekog drugog i da imam kod sebe na ledjima.. evo ti slika' pa ako ja tebe lazem laze i ovo ' ha ya .)
//S3 je napisao(la):dobar golfic, nema sta
al moram se i ja tu malo umjesat...
golf 4 gti tdi postoji al taj nema 4 motion i ima recaro sjedista i jos neke male zaj*ancije...
ovo je golf 4 tdi 4 motion highline 110kw vidi se po sjedistima --> http://www.at-thielking.de/Beispielbilder/Innenausstattung/Sitze-Turverkleidungen/Sitze-Ruckbank-Turverkleidungen_Set/Golf4-Grau-Schwarz-Sport.jpg
4 motion:
90% naprijed 10% nazad, to je standard! ako kad zatreba moze i 100% nazad a 0% naprijed.
pozZz svima
galebu2 je napisao(la)://S3 je napisao(la):dobar golfic, nema sta
al moram se i ja tu malo umjesat...
golf 4 gti tdi postoji al taj nema 4 motion i ima recaro sjedista i jos neke male zaj*ancije...
ovo je golf 4 tdi 4 motion highline 110kw vidi se po sjedistima --> http://www.at-thielking.de/Beispielbilder/Innenausstattung/Sitze-Turverkleidungen/Sitze-Ruckbank-Turverkleidungen_Set/Golf4-Grau-Schwarz-Sport.jpg
4 motion:
90% naprijed 10% nazad, to je standard! ako kad zatreba moze i 100% nazad a 0% naprijed.
pozZz svima
nezad 100% da prebaci???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????:icon_rolleyes::icon_rolleyes::icon_rolleyes::icon_rolleyes:
Grijesis
muyke je napisao(la):koliko pametnjakovica na jednom mjestu:lol::lol::lol::lol:
btw cetvorka ti je odlicna svidja mi se pravoo
ako se prodaje cucemo se![]()
ZEKO_na_BaterijE je napisao(la):muyke je napisao(la):koliko pametnjakovica na jednom mjestu:lol::lol::lol::lol:
btw cetvorka ti je odlicna svidja mi se pravoo
ako se prodaje cucemo se![]()
hehehehe svi znaju nista HVALA VAMA NA LIJEPIM KOMENTARIMA
SAD bi je PRODO kolko lose pisete >D bjezite tamo hehehe
nista nesobrzi nek je sta god hoce- i GTI DTI JTD HDI HPI ITD ITD ITD >(
ivanovic.i je napisao(la):Najjaci motor na planeti 1.9tdi(110kw),jos chip da mu ubacis 30-35ks i ima da pere gti-a!
Zdravo ga vozio[/color]