Franki je napisao(la):Pa mogu li neki podaci o autu ista?
Golf 1 TDI je napisao(la):ovdje se sam kafica ispija i razglaba:lol: sta je u planu s golfacem
xzone je napisao(la):dobar brate, kakav si i ti?? sjetio si se znaci budjenja ahahahahahahaha
kako ide vidim poceo si malo raditi na autu jesi u sarajevu kad cemo kafu piti imam ti ja dosta dijelova
Sarajlic je napisao(la):Druze de molim te,prvo operi motor,sredi i ocisti sve,pa onda farbaj.Prvo se pozabavi cistocom pa tek onda dotjerivanjem.Bez uvrede nisam mislio nista lose![]()
tibor987 je napisao(la):Aj pocisti ziv bio motorni prostor, ima 5 puta da bolje izgleda...usran ko kokosinjac![]()
Golf 1 TDI je napisao(la):bice to dobro,kako citam imas slicne misli kao i ja sa svojom mk3,sam sto ja lagano prikupljam djelove,pa onda u projekte idem:icon_twisted:
bad_look je napisao(la):Dobro oprano nema šta......Samo ne znam za ovo farbanje jel ovo pametno ovako ofarbati, i ova crijeva i sve da ne počen spadati vremenom farba??onako na oko lijepo izgleda...pozzzz![]()
xzone je napisao(la):koji si ti samo ludjak ofarbo sve heh nisi trebo crijeva bolje bi bilo ovako monotono skrot nikluj citav motor tad ce biti perfektno hehe kako napreduju radovi stavi slikica