golf II 1.9 TDI

golf II 1.9 TDI

Član
RE: golf II gti 16v postao TDI-Komentari

Liga je napisao(la):
Nije lose, samo nek je TDI... ;) samo ti furaj svoje... ;) sretno... :123:

hvala Liga
,nadam se da ce i kod tebe ubrzo da malo zadimi
dadao_style je napisao(la):
koliko si platio motor i ako nije tajna kakve su stvarke oko ugradnje ima li posla puno itd koliko stvari paše koliko ne ako mozes ukratko da pojasnis jer trebam montirat isti motor kod sebe od mk3 u mk2 takodjer tdi

motor sam kupio od jarana,tako da me je ispao malo jeftinije,dao sam turbodizela iz dvice i doplatio jos para.Posla ima dosta,posebno oko prepravke pedala,nosaci ti pasu na saraf,mozes ga ugraditi i na taj mjenjac od dvice,eto to ti je ukratko.Ako ga budes ubacivao,pitaj slobodno ako dje zapne;)

Golf je lijep, a mislim da ce ljepsi bit stock;).
dobar izbor motora, a i ne zali za GTI motorom koji si imao, kako kazes nije vise pouzdan.

Slazem se i ja za to kad neko ubaci dizel motor u dobrog golfa GTI da ne valja jos pogotovo najobicniji dizel iz dvojke golfa. Vidio sam dva prelijepa golf GTI sa BBS-icama oba su bili neki edition, jedan 16v a drugi je samo pisalo GTI al kad sam cuo kako rade, zapravo uocio da su dizel motori u njima, doslo mi da :icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry:, Reko aj jesu dobri da bi jednom ovakvog, ali iza zvuka koji sam kasnije cuo, zelja me minula.

Da su barem TDI iz trice,valjalo bi jer to je velika razlika u osnosu na 1.6D

ZELA GTI je napisao(la):
Uvjek me nešto stegne oko srca kada čujem da je gti postao dizel:icon_sad::DZar nema dovoljno zla na svijetu?

hajd da si sa tdi-a prešao na gti-a to bi ti oprostili, ali ovo teško:icon_evil:
mada je i taj dobar motor

Član

Ma presao bih ja na abf-a ali ga nisam mogao naci,a tdi mi povoljno naletio a i ide pravo dobro.Ma nabavit ce se opet nesto sa vise ventila pa ubaciti u kakvog keca,ne sekirajte se oko toga.

jos jednom hvala svima na komentarima

Član

Evo sad vidjeh temu,slabo sam na forumu u zadnje vrijeme samo mogu reci svaka cast na dosadanje radove i dosad je meni golf bio lijep i unikatan al sad ce biti jos bolji u german stayl fazonu :cool:;)

Sretno u nastavku radova i da te dobro sluzi taj TDI ,sad si u dizel klasi :cool:

Član

:cool::cool::cool::cool::cool: ali dok ja to ne čujem svojim ušima ništa:lol::lol::lol::lol: šalim se, extra je, jesi stavi ljetni setup, opruge i to:cool::cool::cool::lol:

Član

zlajaaa je napisao(la):
:cool::cool::cool::cool::cool: ali dok ja to ne čujem svojim ušima ništa:lol::lol::lol::lol: šalim se, extra je, jesi stavi ljetni setup, opruge i to:cool::cool::cool::lol:
hvala
nisam jos dovukao felge,cim dovezem felge ide u pod.

Član

Extra sjedista ovo je bas rijetkost za naci, imo si srece pravo :)

Jos sad vrati fabricke karambolke i spusti ga bit ce super :)

Član

unutrasnjost je perverzna...jako skroz ..gdje to nadje...
samo ga s vana odradi da valja kao i prvi put, u drugacijem stilu doduse....
btw . uzmi plavu boju *arden*...
siva je bezze...

Član

hvala puno momci,ma naleti svega do mene.

karambolke,rubovi i lajsne ce ici na proljece,necu da ih montiram preko zime,da ih ne stetim,a ne znam hocu li ga lakirati na proljece ponovo,jer lak je dobar nije istecen,samo cu za sad popraviti ogrebane dijelove.Ako se odlucim za lakiranje,plava ide definitivno.

ma farbaj u ZELJENU :lol::lol::lol::lol:
ex GreenDevil je ionako RIP:icon_cry: