almir_gr je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):almir_gr je napisao(la):Haha sta reci, nije mi jasno sa ovim pisanjem da vrijedi tih para wtf? :S
Za te pare vozit pravo auto, a ne golfa!
HALLLLLLLLOO!!!!!NEMOJ MI PRSTOM U OKO DIRATI!!!!!!!
OVDJE SE RADI O JEDNOM SLUCAJU PRETJERIVANJA ALI TO NEZNACI DA VAZI ZA SVA VW VOZILA!!!!
:-b
Mojne mi se kofrcit.. Imam i ja pored opela i peugeota i golfa pred kucom
.. Tako da
![]()
Lija je napisao(la):pa jbt,za te pare uzet obicnog g60,isprojektovat 16v glavu,kakvu oces,i ostane ti para......ja da imam te pare uzeo bi golfa 1.3 od 2.5milje,i za ostatak bi uzeo pive......hebo vas golf![]()
OggyBoy je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):sta ce ti jadan nebio M3,oni su neudobni i kad se ona koza zagrije na suncu zalijepis se na nju,ni onaj klimatronik ti nece pomoci,a kamoli alcantara na rubovima sjedista,ili elektricni podizaci,ili xenon sujalice sa ugradjenim diznama za pranje,ili harman kardon ozvucenje u autu,niti ESP,miti navigacij,niti ona hrpa zracnih jastuka,niti multifunkcionalni volan,niti 18" felge,niti maglenke,niti elektricna sjedista sa memorijom polozaja,niti mjenjac sa 6 brzina+rikverc za nazad,niti DSC sistem,niti kontrola pritiska guma na bordkompjuteru,niti....
golf je bog spram ovog Plavog kontejnera sa elektronskim ogranicanjem na 250Km/h,ja ga vozim pa uzmi i ti...
:lol::lol::lol::lol::lol:
KRALJCINA NEVIDJENA!!!
GTI TDI je napisao(la):pa vi nebiste ovo kupili zato što nemate i nećete nikad imati ni šansu, ovo kupuju ljudi koji pored ovoga imaju još 5 auta, odnosno ne kupuju ga da bi išli sa njim na posao, odmor i td. nego čisto zato što je to jedan unikatan dio auto historije i to su takvi ljudi da sa večim ponosom kažu da imaju nešto ovako nego nekog porschea
vama je važno da vam komšija pohvali auto i da ne bi slučajno rekao da ste ispali budala, a isti taj komšija zna o autima ko vi o avionima,
cijena ovog auta nije takva zbog umova kao što ste vi (ovo mislim na one koji se zgrožavaju na cijenu ovog auta) nego je to realna cijena zbog potražnje na tržištu, jer tržište diktira cijenu, a vi ako mislite da ne vrijedi probajte naći jeftinijeg, šta biste rekli da vam kažu da postoje vizit kartice čija izrada košta 25.000€, pa i to se prodaje i što je još gore dijeli...
ne treba stvarno biti stručnjak da se ovo skonta
nermin suljagic je napisao(la):Lija je napisao(la):pa jbt,za te pare uzet obicnog g60,isprojektovat 16v glavu,kakvu oces,i ostane ti para......ja da imam te pare uzeo bi golfa 1.3 od 2.5milje,i za ostatak bi uzeo pive......hebo vas golf![]()
"rally is not a crime",hahahaha,
haj mojne ofirati,bolje kupi janjadi i pive pa da dodjemo......![]()
Davor_ je napisao(la):@ZELA Ni u jednom trenutku nisam rekao da bi ga ja kupio ili da bi i da imam dao pare za njega...a ako e vredi tih para nece se ni prodati (mada sumljam u to) u glavnom i ja iam mnogo vise automobila na pameti za 25k ali kult je kult
I't a VW thing you wouldnt understand!